بیست و سومین نشست کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج با دستور کار “بررسی راههای تامین مالی واحدهای گردشگری استان” و با حضور اعضای این کمیسیون در اتاق یاسوج، فعالین حوزه های گردشگری استان و مسولان دستگاه های ذیربط در سالن کنفرانس های اتاق یاسوج برگزار شد.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج در ابتدای این نشست افزود: کمبود اعتبار و مشکلات مالی در واحدهای گردشگری استان باعث شده است که سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز به اجبار دیگر بر کیفیت ساختارهای و خدمات این واحدها آنگونه که باید نظارت کافی نداشته باشد.
علی اکبری بیان کرد: در بازدیدی که از چند کمپ گردشگری شاهد آین بودیم که نه تنها نظارتی بر آنها نشده است، بلکه برخی از واحدهای گردشگری که قابلیت بسیار خوبی برای جذب گردشگر و ارائه خدمات کافی نیز در این زمینه داشتند، اکنون به حال خود رها شده اند و فعالیت آنها متوقف شده است. اتفاقی که برای شهری مانند یاسوج که نام پایتخت طبیعت کشور را یدک می کشد اصلا شایسته نیست.
رئیس کمیسیون گردشگری اتاق یاسوج تصریح کرد: در سفر اخیر هیئت دولت به استان مصوبات خوبی در تمامی زمینه ها به خصوص بخش گردشگری داشته ایم که با اجرایی شدن این مصوبات شاهد آن خواهیم بود که حتی تا پایان سال، حوزه گردشگری استان رشد قابل توجهی داشته باشد.
اکبری ادامه داد: برای رسیدن به این مهم، نیازمند همکاری کافی و مناسب سیستم بانکی استان با بخش خصوصی در استان برای اجرایی شدن مصوبات در ارائه تسهیلات و کمک به بهبود فضای کسب و کار در استان هستیم.
وی در ادامه بیان کرد: امیدواریم با این شرایط بوجود آمده پس از سفر هیئت دولت به استان، حداکثر بهره وری را در حوزه گردشگری در استان کهگیلویه و بویراحمد داشته باشیم.
مشاور کمیسیون های تخصصی اتاق یاسوج نیز در این نشست اظهار داشت: گردشگری یکی از اولویتهای توسعه استان است اما این محور در تأمین منابع مالی با مشکلاتی مواجه است.
محمد امین منوچهری با اشاره به مشکلات و معضلات بخش تولید در استان تصریح کرد: بخش تولید استان در دو حوزه با مشکلاتی مواجه است که عدم همکاری سازمانها، ارکانها دولتی و بانکها و مشکلات خود تولید کننده دو معضل بخش تولید به شمار میرود.
وی در ادامه با اشاره به سفر دولت به کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سفر هیأت دولت برنامههای خوبی برای استان مصوب شد که امیدواریم با اجرایی شدن این مصوبات شاهد رونق در تمام حوزهها عللالخصوص حوزه گردشگری باشیم.
مشاور کمیسیون های اتاق یاسوج تصریح کرد: اختصاص مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان به عنوان سود تسهیلات برای سرمایهگذاری در استان، اختصاص ۴۰۵ میلیارد تومان اعتبار برای بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و همچنین تأمین نیازهای مالی استان از طریق بانکهای سایر استانها از مصوبات اخیر سفر دولت به استان است.
منوچهری بیان کرد: بیش از ۶۰ درصد مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی در استان با اجرایی شدن مصوبات سفر رئیسجمهور به استان رفع میشود.
وی خاطرنشان کرد: مشکلات مالی واحدهای گردشگری در شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان مطرح میشود تا با حضور مقامات ارشد استان کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص چارهاندیشی شود.