🔵  رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور در اتاق یاسوج مطرح کرد:
پرداخت وام‌های ۲۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومانی به شرکت‌های دانش بنیان

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت‌های دانش بنیان صنعتی وام‌های ۲۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومانی پرداخت می‌کند.

⬅️ بهزاد سلطانی در نشستی با عنوان  “نحوه استفاده از واحدهای تولیدی دانش بنیان از خدمات صندوق نوآوری و شکوفایی”  که با حضور فعالین اقتصادی استان  در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج برگزار شد، با بیان اینکه قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در کشور تدوین شده است، اظهار داشت: باید با تکیه بر اقتصاد دانش بنیان از وابستگی به درآمدهای نفتی بکاهیم.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با بیان اینکه ۱۷۰ هزار شرکت و تعاونی در ایران وجود دارد، بیان کرد: در صورت تبدیل این شرکت‌ها به شرکت‌های دانش بنیان از ارزش افزوده اقتصادی بیشتری برخوردار خواهند شد.

وی با بیان اینکه تا کنون ۲۵۰۰ شرکت دانش بنیان در سایت معاونت علم وفناوری شناخته شده است، عنوان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی سال ۸۹ در مجلس شورای اسلامی و با هدف حمایت از شرکت‌های دانش بنیان مصوب شد.

سلطانی فر با اشاره به اینکه ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه اولیه  صندوق نوآوری و شکوفای بود، بیان کرد: نیم درصد از بودجه عمومی کشور به این صندوق اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه این صندوق در سال ۹۱ راه‌اندازی شد، ابراز کرد: معافیت مالیاتی ۱۵ ساله برای شرکت‌های دانش بنیان، حضور در شعاع‌های ممنوع نزدیک شهرهای بزرگ، معافیت عوارض ورود و خروج گمرک و استفاده از صندوق نوآوری وشکوفایی از امتیازهای است که ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان می‌توانند در راستای ارزش افزوده بیشتر برای توسعه کشور از آن بهره‌مند شوند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی کشور با بیان اینکه این صندوق یک نهاد مالی همچون بانک نیست و ردیف بودجه‌ای مشخصی ندارد بلکه باید از این منابع با پرداخت تسهیلات با نرخ سود ۱۱ درصد به شرکت‌های دانش بنیان به منظور توسعه درآمدزایی آن  کمک کرد، ابراز کرد: از ۲۰میلیون تا ۲۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به شرکت‌های دانش بنیان صنعتی پرداخت می‌شود.

وی افزود: به احتمال زیاد سقف این تسهیلات تا ۳۰ میلیارد تومان افزایش پیدا می‌کند و به لیزینگ محصولات شرکت‌های دانش بنیان نیز وام ۹ درصدی پرداخت می‌شود.

سلطانی‌فر شروط  استفاده شرکت‌های دانش بنیان از تسهیلات وحمایت‌های صندوق نوآوری وشکوقایی را  شامل ثبت شدن شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها ،خصوصی یاتعاونی بودن ،دانش بنیان بودن و ارائه طرح اقتصادی عنوان کرد.

وی با بیان اینکه ۱۸۰۰ طرح به این صندوق معرفی شد که ۶۰۰ طرح آن رد شد، گفت: طرح‌های ۱۲۰۰ شرکت مصوب شد و مقرر شد ۷۳۱ میلیارد تومان تسهیلات به این شرکت‌ها پرداخت شود و تا کنون ۲۰۰ میلیارد تومان برای تامین دفاتر شرکت‌ها هزینه شد.

سلطانی فر با بیان اینکه تنها دو شرکت دانش بنیان در حال حاضر در این استان فعال است، تصریح کرد: با توجه به جامعه دانشجویی و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های این استان باید تعداد شرکت‌های دانش بنیان در کهگیلویه وبویراحمد افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران، اظهار داشت: این صندوق سالانه ۴۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب دارد و می‌تواند منبعی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان باشد.