به گزارش روابط عمومی اتاق یاسوج نشست مرکز تحقیقات و پژوهش های اقتصادی اتاق بازرگانی یاسوج با موضوع صنعت و دانشگاه در سالن جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج برگزار شد.
⬅️ جبار کیانی پور، رییس اتاق بازرگانی یاسوج در این نشست گفت: هر آنچه کم دارم و یا نداریم بعلت انجام ندادن کارها و فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی است.
وی افزود: نرخ بیکاری در این استان متاثر از نبود ارتباط بین صنعت و دانشگاه است و باعث شده بالاترین نرخ بیکاری کشور را داشته باشیم.
کیانی پور بیان کرد: باید طوری در استان عمل شود که خروجی دانشگاهها مستقیم به سمت کارگاهها و واحدهای صنعتی و تولیدی سوق داده شوند.
رییس اتاق بازرگانی یاسوج تصریح کرد: باید در شرایط فعلی با همکاری دانشگاههای استان فعالیت ها کاربردی تحقیقاتی در زمینه های مختلف انجام شود.
کیانی پور اضافه کرد:آماده همکاری مشترک با دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی استان هستیم تا در جهت ارتقاء و رشد استان در بخشهای صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری قدم برداریم.
⬅️ چنگیز هاشمی، نایب رییس اتاق بارزگانی یاسوج نیز گفت: دانشگاه می تواند در بهره وری واحدهای تولیدی و صنعتی استان نقش مهمی ایفا کند.
وی افزود: ایجاد شرکت های دانش بنیان می تواند در ارتقاء و بهبود اقتصاد و تولید استان تاثیر چشمگیری داشته باشد.
هاشمی بیان کرد: متاسفانه بازاریابی در سطح استان مشکل دارد که با کار و تلاش بیشتر دانشگاهیان می توان به بهتر شدن این وضعیت کمک کرد.
نایب رییس اتاق بارزگانی یاسوج خاطرنشان کرد: از فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی و پایان نامه های دانشگاهیان، دانشجویان و اساتید در رابطه با رشد و ارتقاء استان در بخشهای مختلف صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری حمایت می کنیم.
هاشمی تصریح کرد: این استان از بیکاری جوانانش رنج می برد بطوریکه که بالاترین نرخ بیکاری را در کشور دارد که باید با حمایت تولید بتوانیم اشتغالزایی داشته باشیم تا نرخ بیکاری استان را کاهش دهیم.
وی ادامه داد: با همکاری بین صنعت و دانشگاه تولید کالا و خدمات در این استان بهتر و بیشتر از گذشته می شود.
⬅️ سرپرست جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشیت گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز به کار و تلاش مضاعف دارد.
دکتر محمد سبحانی در نشست مرکز تحقیقات و پژوهش های اقتصادی اتاق بازرگانی یاسوج با موضوع صنعت و دانشگاه در سالن جلسات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد نیاز به کار و تلاش مضاعف دارد که باید سیاسی کاری ها، تخریب و خودزنی ها کنار گذاشته شوند تا با استفاده از ظرفیت ها و پتانسیلهای این استان بتوانیم به مرکز اقتصادی کشور تبدیل شویم.
وی بیان کرد: این استان کمبود نیرو و امکانات ندارد بلکه مشکلات ساختاری دارد که حل آنها راهکار ساختار نیز می خواهد.
سرپرست جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی با ۷۵ واحد و پژوهشکده در سراسر کشور می تواند برای توسعه و پیشرفت استان استفاده کند و اماده همکاری با صنعت در زمینه های مختلف است.
سبحانی اضافه کرد: برای آموزش های تخصصی و فوق تخصصی می توانیم در جهت ارتقاء استان گامهای مثبت و ارزشمندی برداریم.
⬅️ یوسف نیک روز، رییس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت بالقوه زیادی دارد که باید دانشگاهها به سمت ارتباط با صنعت حرکت کنند و هم زمینه اقتصادی کردن و تبدیل ایده ها به ثروت اختراعات استان از سوی بخش صنعت فراهم شود.
⬅️ همچنین دکتر هجیر کریمی، معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج نیز در این نشست گفت: شکاف در زمینه ارتباط دانشگاه و صنعت استان وجود دارد و علت این مساله اینست که صنعت و دانشگاه دولتی است و اعتقادی به رقابت و بازار ندارندکه در کنار آن کمبود منابع مالی نیز وجود دارد.
کریمی افزود: دانشگاه یاسوج در حال تهیه و تدوین سند علمی و فناوری استان کهگیلویه و بویراحمد است چراکه در زمینه توسعه فناوری این استان عقب است البته ظرفیت های علمی مختلف وجود دارد اما بعلت نداشتن مدل، این ظرفیت ها بدون استفاده مانده اند.
وی بیان کرد: شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد استان کم هستنتد که باید با برنامه ریزی در جهت افزایش این مراکز اقدام شود و بخشی از آن را صنعت می تواند انجام دهد.
معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج اضافه کرد: شرایط حضور دانشگاهیان و اعضای هیئت علمی دانشگاههای استان در واحدهای صنعتی و تولیدی فراهم شود تا ارتباط صنعت و دانشگاه برای توسعه و رشد استان کهگیلویه و بویراحمد مهیا شود.