استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مدیران دستگاههای اجرایی تاکید کرد: همه توان خود را در جذب سرمایه گذار بکار گیرید، همایش بین المللی سرمایه گذاری در یاسوج فرصتی که به ندرت تکرار خواهد شد.

مهندس قوام نوذری در نشست کمیته اطلاع رسانی همایش بین المللی سرمایه گذاری ایران در یاسوج، گفت: سند چشم انداز بالادستی و دراز مدت، سند ۲۰ساله، طرح آمایش سرزمین، طرح توسعه پنج ساله و سند اشتغال و سرمایه گذاری استان باید بر این مبنا باشند که چه پتانسیلهایی نهفته و مزیتهایی پنهان و چه منابعی خفته و ظرفیتها و استعدادهایی خاموش است تا دربرنامه ریزی و سیاستگزاری ها برای  احیاء، زنده و برانگیخته کردن  آنها وارد عمل و اجرا شد.

استانداربا بیان اینکه، کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت عسلویه دوم در کشور را دارد، هفت محور توسعه استان را منابع نفت و گاز، آب، صنعت و معدن، کشاورزی و صنایع تبدیلی، صنعت گردشگری، خدمات و بازرگانی برشمرد و افزود: در سند چشم انداز، سند اشتغال، آمایش سرزمین و سند توسعه استان جزء به جزء این محورها برنامه ریزی شده و خواهد شد و در برنامه دولت قرار گرفته است که بر حسب اولویت و نیاز منطقه و استان به مرور در مرحله اجرا قرار بگبرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری، نوذری اظهار داشت: ابتدا باید توجهات به اساس و مبناء توسعه که همان راه و آب در این استان می باشد معطوف و استان را از بن بست هوایی و زمینی نجات داد و آب ها با حجم سالانه ۱۱میلیارد و ۷۰۰ میلیون متر مکعب، که منبع سرشار الهی در حیات بشری و الفبای توسعه است را در مدار تولید برد.

به گفته استاندار، کهگیلویه و بویراحمد غنی از منابع معدنی و فسیلی بخصوص نفت و گاز است و در توسعه صنعت و معدن و صنایع وابسته نقش بسزایی دارد و همچنین از مزیتهای دیگر گردشگری است و جای کار زیاد دارد، ولی به دلیل اینکه شبکه راهها و حمل و نقل زمینی، هوایی و ریلی فراهم نیست، برای جذب سرمایه باید ناز سرمایه گذار و گردشگر را کشید.

وی تصریح کرد: با همت و تلاش شایسته مردم و پیگیری بی وقفه مسوولین با همدلی، همفکری، همراهی و هم اندیشی، بدون اتلاف زمان و فرصتها باید برای بر انگیختن ظرفیت منابع انسانی  و فعال کردن منابع و استعدادهای طبیعی تلاش کنیم و یکی از فرصتهای پیش آمده برای تحقق این مهم همایش بین المللی سرمایه گذاری در استان است.

وی یاد آور شد: تاکنون ۳۰ گروه  سرمایه گذار خارجی حضور خود را در این همایش اعلام کرده است و این تعداد به بیش از ۵۰ گروه خواهد رسید و سرمایه گذاران ایرانی مقیم خارج از کشور و ملی را هم داریم و این فرصت دی قیمت و کم نظیری برای جذب سرمایه گذار در همه بخشها می باشد.

به گفته استاندار، ۷۵طرح در بخشهای مختلف برای سرمایه گذاری در این همایش بین المللی که ۲۸و ۲۹ماه جاری در یاسوج برگزار می شود به سرمایه گذاران  معرفی خواهد شد.

نوذری افزود: از مجموع این طرحها پنج طرح پتروشیمی نفت، ۱۷طرح صنعتی و معدنی، ۱۴طرح کشاورزی، شش طرح صنایع روستایی، ۲۵طرح گردشگری و هشت طرح ساختگاه نیروگاهی می باشند.

استاندار تصریح کرد: اعتبار ریالی این طرحها نه هزار میلیارد تومان و معادل ارزی کل سرمایه گذاری شش هزار و  ۷۰۱میلیون یورو  و اشتغالزایی آنها ۱۷هزار و ۷۱۱نفر می باشد.

استاندار یاد آور شد: تمامی طرحهای ارائه شده به این همایش دولتی هستند و سرمایه گذاران با دولت سر و کار دارند که یک کار رقابتی است .

وی اظهار داشت: با پذیرفتن هر طرح  پیشنهادی از سوی سرمایه گذار چه خارجی و چه داخلی و استانی به گونه ای شرایط فراهم شده و خواهد شد که فورا می تواند اجرای طرح را آغاز نمایند.

نوذری همچنین تاکید کرد: همه مدیران بیش از اینکه به دنبال اعتبارات برای پروژه ها باشند به دنبال جذب سرمایه گذار بروند، چرا که منابع بودجه ای محدود است و اگر چنین نشود هر چه در خصوص توسعه بیان شود در حد حرف است.

به گفته وی، مدیران باید در برنامه های خود به دنبال ایده ها، برنامه ها و طرحهایی نو باشند که ضمن اشتغالزایی در نگهداری و احیاء مراتع ، جنگلها و محیط زیست هم تاثیر گذار باشد.

استاندار به مدیران دستگاهها تاکید کرد: قبل از اینکه پروژه و یا طرحی عملی شود باید، اعتبار، محل استقرار، مسئله معارض ، راه ، آب ، گاز ، برق آن مشخص شده باشد و سپس وارد اجرا شد.

نوذری ، تحرک و سرعت بخشیدن به پیشرفت فیزیکی پروژه ها را سفارش کرد و افزود: پروژه ها در سه قالب استانی که همه کارهای آن مربوط به استان است، ملی استانی و همچنین ملی شده که اعتبار آن در مرکز تامین می شود، حق دخالت در پیشرفت فیزیکی آنها داریم را باید با جدیت دنبال کرد و ضمن توجه جدی به کیفیت، طبق برنامه زمانبندی تکمیل شوند.

وی تاکید کرد: نباید به دلیل سرما، یا بیان کمبود اعتبار و یا مطرح کردن بهانه دیگر پروژه ای راکد و یا نیمه فعال شود.

وی ادامه داد: مدیرانی که در حوزه آنها پروژه ملی وجود دارد، برای تامین اعتبار و تسریع بخشیدن به اجرا تلاش کنند و بطور دایم در مرکز پیگیر مسایل آن باشند ، بخصوص راهها که زیر بنای پروژه ها در توسعه هستند.

وی با تاکید بر اینکه، در خدمت به مردم تلاش بر این باشد که هزینه های سرباری که به مردم تحمیل می شود، برداشته شود، افزود: تمام امور مردم در شهرستانها باید در ادارات مربوطه انجام  پذیرد و تفویض اختیار استاندار در شهرستانها به فرمانداران داده شده است.

نوذری همچنین به توجه بیش از پیش مدیران در خدمت رسانی و توسعه روستاها اشاره کرد و ابراز داشت: روستاها هم اگر خواهان توسعه هستند، باید مدیران دستگاه اجرایی و خدمات رسان  را نسبت به اجرایی کردن طرحهای و برنامه های خود و رفع مشکلات معارض یاری نمایند.

استاندار به نگاه و توجه ویژه همه مدیران بخصوص متولیان امر به اهمیت مسایل فرهنگی هم تاکید کرد و گفت: مسایل فرهنگی، اعتقادی و دینی که پیشگام هر کاری است، اولی تر از هر چیز باشد و باید این مهم سرلوحه کار مدیران دستگاهها قرار بگیرد.

استاندار، اطلاع رسانی و آگاهی مردم را از خدمات و کارهای انجام شده ضروری دانست و به مدیران تاکید کرد: اطلاع رسانی دستاوردها و عملکردها در حوزه و بخشهای مختلف هم با واقعیات و بدور از بزرگنمایی انجام پذیرد.