به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی یاسوج پانزدهمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد پیش از ظهر امروز با حضور معاون استاندار، رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی یاسوج، اعضاء شورا، برخی از مدیران دستگاههای مربوطه و نمایندگان و فعالین بخش خصوصی و با دو دستور کار با موضوعات:
۱-گزارش مصوبات جلسه قبل
۲-بررسی ساز و کار مناسب جهت استفاده از فرصت های بدست آمده از نتایج توافق به منظور سرمایه گذاری در بخشهای اقتصادی و ارائه پیشنهادات در خصوص پروژه های قابل سرمایه گذاری در استان؛ برگزار شد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج در ابتدای این نشست با اشاره به پیروزی مذاکره کنندگان هسته ای کشور و توافق هسته ای حاصله، اظهار داشت: توافق وین فصل جدیدی از روابط سیاسی اقتصادی کشور ما را با دنیا رقم زده است، شرایطی که بخش خصوصی اعتقاد دارد باید نهایت استفاده را از این فرصت و شرایط ایجاد شده به عمل آورد. وی افزود: اکنون می توانیم در تعاملات بین المللی با اطمینان خاطر شرکت کنیم.
جبار کیانی پور تصریح کرد: اکنون شاهد ترافیک هیئت های تجاری برا حضور در ایران برای سرمایه گذاری هستیم، شرایطی که ایجاد شده شرایطی خاص است و دولت باید سمت و سوی سرمایه گذاری خارجی را به سمت بخش خصوصی واقعی کشور هدایت کند.
وی بیان کرد: امروز باید شرایطی را ایجاد کنیم تا بتوانیم به بهبود فضای اقتصادی که از منویات مقام معظم رهبری و هدف دولت تدبیر و امید است دست یابیم.
کیانی پور در بخش دیگری از این نشست گفت:در جلسات قبل شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان مصوبات خوبی در رابطه با حمایت از تولیدات داخلی داشته ایم که در همین خصوص اتاق بازرگانی چندین جلسه تخصصی برگزار کرده که در این جلسات این بحث را به صورت کارشناسی تر بررسی و جزئیات آن را مشخص کردیم.
عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران ادامه داد: برای عملیاتی شدن امر حمایت از تولیدات داخلی در ابتدا باید محصولات ساخت استان که دارای استاندارهای لازمه می باشند را شناسایی کرده و به ادارت استان و ذیحسابات دستگاههای دولتی جهت معرفی، ارائه می شدند.
وی افزود: در همین خصوص طی بررسی های صورت گرفته و ارائه لیست شرکت های تولیدی پیشنهادی سازمان های مربوطه و بررسی آنها و همچنین تاییدیه از جانب اداره استاندارد استان و هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی، لیستی کامل و جامع از از تولیدات استاندارد و قابل تایید ساخت استان را تهیه کرده و آن را در اختیار دستگاه های دولتی قرار خواهیم داد تا از این پس محصولات مورد نیاز خود را از این تولیدات درون استانی خریداری کنند.
جبار کیانی پور در ادامه این نشست پیشنهاد تشکیل ستاد بررسی پسا تحریم را ارائه داد و افزود: هدف از تشکیل این ستاد آماده سازی پیش شرایط استفاده از هیئت هایی هست که اکنون پس از توافق از سوی کشورهای مختلف جهت سرمایه گذاری وارد ایران می شوند.
در پایان این نشست مصوب شدکارگروه تشکیل ستاد پساتحریم به دبیری اتاق بازرگانی یاسوج و ریاست استانداری و با ترکیب اداره کل امور اقتصادی و دارایی، اتاق بازرگانی، مدیرکل دفتر اقتصادی استان، سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری، بانک ملی، شهرداری، شرکت شهرک های صنعتی، اتاق تعاون و اتاق اصناف تشکیل گردد.