مهندس قوام نوذری در کارگروه اقتصادی و تولیدی استان در یاسوج، افزود: نباید فکر کرد که مشکل صنعتگران تنها به خودشان ربط دارد و دستگاه های اجرایی نسبت به رفع آنها وظیفه ای ندارند.

نوذری اظهار داشت: سرمایه گذارانی که تشویق کردیم در استان واحدهای تولیدی راه اندازی کرده اند، باید در تمام مراحل  همراهی، همکاری و دلسوزی مسوولین را احساس کنند و نباید پس از مرحله تولید تنها و در میان مشکلاتشان رها شوند.
نوذری تصریح کرد: ما باید مشکلات کار آفرینان و سرمایه گذار را مشکل خود بدانیم، چون باید در سال جاری ۳۰ هزار شغل در استان ایجاد کنیم که بدون این سرمایه گذاران و تولید گران امکان پذیر نیست.
استاندار به مدیران بانک ها و دستگاه های دولتی تاکید کرد: با حرف زدن نمی توان ۳۰ هزار شغل ایجاد کرد، بلکه باید علاوه بر طرح های ایجادی در همه بخش ها، جستجو کرد که مشکل واحدهای تولیدی چیست؟ و آنها را بر طرف کنیم.
به گفته نوذری، سرمایه گذاری که تمام دارایی هایش را در خطر انداخته که به کار تولیدی بپردازد نباید در این استان احساس تنهایی و ناامیدی کند.
وی افزود: این استان برای توسعه نیاز به ارزش افزوده دارد و باید خام فروشی را کنار بگذاریم و به دنبال فرآوری و صنایع وابسته باشیم.
نوذری با بیان اینکه امروزه خام فروشی در دنیا منسوخ شده است، اظهار داشت: باید به دنبال زنجیره تولید تا مصرف باشیم که شامل تولید مواد اولیه تا بسته بندی می شود.
وی تاکید کرد: صنعتگرانی که دنبال توسعه کارگاه ها و کارخانه هایشان برای ارزش افزوده و اشتغال بیشتری هستند به شدت از سوی دولت حمایت شده و تسهیلات لازم و امکانات در اختیار آنها قرار می گیرد.

استاندار گفت: موضوع سرمایه گذاری و اشتغال ضرورت استان و از مهمترین مصادیق شعار جهاد اقتصادی است و به لطف پروردگار، تلاش مسئولین و کمک مردم امسال در استان رونق می گیرد.

وی با بیان اینکه، طرح های ایجادی آمایش صنعت و معدن و طرح های سرمایه گذاری در بخش های مختلف کشاورزی و گردشگری فرصت را برای سرمایه گذاری فراهم کرده است، افزود: همه مسئولین دستگاه های اجرایی، مدیران بانک ها ، بخش خصوص با کمک مردم تلاش کنند وضعیت سرمایه گذاری را در استان دگرگون کنند.

استاندار به دستگاه های اجرایی و بانک های عامل استان تاکید کرد: سرمایه گذاری که گردش مالی و یا حساب بانکی آنها در استان نباشد به هیچ عنوان طرح و یا تسهیلات برای سرمایه گذاری به آنها اعطا نشود.

معاون برنامه ریزی و توسعه استانداری هم گفت: در این کارگروه ۹ طرح آمایش صنعت و معدن استان با اعتبار چهار هزار و ۹۸۱میلیارد ریال و اشتغال زایی ۵۲۰نفر به تصویب رسید.

مهندس عبدالحسن نافیان افزود: این طرح ها شامل صنایع تولید آب معدنی، شن و ماسه، سنگ نما مصنوعی، کارخانه تولید انواع ترشی و مربا، پتروشیمی، نایلون و نایلکس، خوراک دام ، طیور و آبزیان و کارخانه تولید عصاره مالت است.

وی اظهار داشت: برای پنج طرح اقتصادی با سرمایه درگردش سه میلیارد و ۴۲۰میلیون ریال تسهیلات هم در این کارگروه موافقت شد.