جامعه نیکوکاری ابرار وابسته به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران که به همت فعالین اقتصادی بخش خصوصی راه اندازی شده است، به دعوت اتاق بازرگانی یاسوج، قصد دارد فعالیت خود را در استان کهگیلویه و بویراحمد آغاز کند.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج صبح روز دوشنبه ۲۲ دی ماه ۹۳ اولین جلسه برنامهریزی و هماهنگی جامعه نیکوکاری ابرار در استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور رئیس اتاق بازرگانی یاسوج، مدیرعامل موسسه ابرار، مدیرکل کمیته امداد، رئیس دانشگاه یاسوج، مدیرکل بهزیستی و مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
علیاصغر خامنوی در این نشست با تاکید بر اینکه بحث کار خیر و خیرخواهی در فطرت همه انسانها به دلیل اعتقادات جزء وجودشان است، اظهار کرد: فعالان اقتصادی نیز در کارهای خیر پیشتاز بوده و هستند.
مدیرعامل موسسه نیکوکاری ابرار اقدامات این موسسه در حوزههای مختلف از جمله پلسازی، جاده و بیمارستان را مناسب و بینظیر عنوان کرد و گفت: این موسسه در دوران جنگ تحمیلی، سیل و زلزله پیشرو بوده است.
وی به تاریخ راهاندازی و تاسیس موسسه نیکوکاری ابرار اشاره کرد و گفت: در سال ۸۸ روسای اتاق بازرگانی سراسر کشور مجموعهای را به عنوان جامعه نیکوکاری ابرار راهاندازی کردند.
این مسئول تصریح کرد: جامعه نیکوکاری ابرار سازمانی غیر دولتی، غیر انتفاعی، غیر سیاسی، و مردمنهاد وابسته به اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی ایران است که در سطح ملی، منطقهای و بینالمللی فعالیت میکند.
خامنوی ماموریت جامعه نیکوکاری ابرار را تکریم و ارتقاء فرهنگ نیکوکاری در جامعه، پاسداری از حریم منزلت اجتماعی فعالان بخش خصوصی، کمک به رشد فعالیتهای خیرخواهانه و مساعدت موسسات خیریه در انجام امور خیر عنوان کرد.
مدیرعامل موسسه نیکوکاری ابرار اولویت کاری این موسسه را توانمندسازی تحصیلی و توانمندسازی افراد محروم در زمینه اشتغال بیان کرد.
وی بیان کرد: در خصوص حمایت تحصیلی از سال گذشته به صورت منسجم کاری را شروع کردیم که با اعطای بورس تحصیلی به دانشآموزان و دانشجویان نیز توجه خاصی میشود.
این مسئول از فعال بودن موسسه نیکوکاری ابرار در ۱۴ استان خبر داد و گفت: در کهگیلویه و بویراحمد به عنوان پانزدهمین استان این موسسه را راهاندازی میکنیم.
مدیرعامل موسسه نیکوکاری ابرار از دستگاههای موثر کهگیلویه و بویراحمد خواست تا با همکاری و همراهی، اقشار مورد نیاز را زیر چتر حمایتی خود قرار دهند و گفت: جایگاه موسسه نیکوکاری ابرار در اتاق بازرگانی یاسوج خواهد بود و با همکاری اتاق و سازمانهای حمایتی مرتبط و سازمان آموزش و پرورش دانش آموزان و دانشجویان مستعد اما نیازمند شناسایی خواهند شد و به آنان بورس تحصیلی داده خواهد شد.
خامنوی اذعان کرد: امیدواریم با همکاری و تعامل خوبی که در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد بتوان کار موفقی انجام داد و در جهت رفع اعتلای فرهنگ استان و رفع محرومیت قدم برداشت.
در ادامه رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی یاسوج در این جلسه اظهار کرد: کهگیلویه و بویراحمد استانی است با داشتن نعمتهای خدادادی فراوان از کمبودهای زیادی رنج میبرد.
جبار کیانی پور کهگیلویه و بویراحمد را از استانهای مستعد در حوزهها و بخشهای مختلف عنوان کرد و گفت: این استان با داشتن ظرفیتهای فراوان میتواند در تمامی بخشها به موفقیتهای خوبی دست یابد.
کیانیپور با بیان اینکه کهگیلویه و بویراحمد از استانهای توانمند است، گفت: متاسفانه محدودیتها و کمبودهایی وجود دارد که انتظار میرود مسئولان استانی با همکاری و همت هرچه بیشتر، موسسه نیکوکاری ابرار را یاری کنند تا بتوان افراد نیازمند را شناسایی کرده و در راستای محرومیتزدایی گامهای موثر برداریم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی یاسوج حضور مسئولان موسسه نیکوکاری ابرار در کهگیلویه و بویراحمد را امری مثبت و خیرخواهانه بیان کرد و گفت: امیدواریم با راهاندازی نمایندگی موسسه نیکوکاری ابرار بتوان نیازمندان و جامعه هدف را شناسایی و رنگ محرومیت را از چهره استان پاک کنیم.
وی تصریح کرد: انتظار میرود مسئولان موسسه ابرار با کمکهای خود یاریگر نیازمندان باشند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج با تاکید بر اینکه اولویت کاری موسسه نیکوکاری ابرار توانمندسازی تحصیلی و توانمندسازی افراد محروم در زمینه اشتغال است، گفت: نهادهای حمایتی و دانشگاهها نیز افراد مورد نظر را شناسایی کنند تا بتوان خدمات مورد نیاز را به جامعه هدف ارائه کنند.
کیانیپور سهمیه موسسه نیکوکاری ابرار در کهگیلویه و بویراحمد را ۲۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۱۵۰ نفر از سوی موسسه ابرار و ۵۰ سهمیه دیگر را اتاق بازرگانی یاسوج حمایت میکند، گفت: انتظار میرود همکاریهای لازم در این خصوص صورت گیرد.
این مسئول تصریح کرد: هسته مرکزی گزینش موسسه نیکوکاری ابرار در کهگیلویه و بویراحمد طی یک هفتهای مشخص میشود و هر ماه یکبار جلسه موسسه نیز در اتاق بازرگانی یاسوج برگزار میشود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به استعداد های درخشان اما نیازمند استان افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد علی رغم داشتن دانش آموزان بسیار مستعد متاسفانه بدلیل مشکلات عدیده ی مالی بسیاری از این دانش آموزان برای ادامه تحصیل به شدت مشکل دارند.
زارع پور بیان کرد: بیش از ۷۰% دانش آموزان استان در رفاه کامل برای ادامه تحصیل نیستند و در این زمینه مشکل دارند. وی در ادامه تصریح کرد این اقدام اتاق بازرگانی در استان بسیار تحسین برانگیز است و جای امیدواری است با کمک موسسه ابرار دانش آموزان مستعد استان بتوانند بدون دغدغه مالی ادامه تحصیل دهند.
در ادامه مدیرکل بهزیستی استان ضمن تشکر دست اندرکاران این امر اعلام آمادگی کرد که با همکاری و تعامل سازمان بهزیستی با اتاق بازرگانی یاسوج فرآیند شناسایی و معرفی دانش آموزان مستعد و نیازمند و پذیرش آنان در موسسه نیکوکاری ابرار به سرعت انجام شود.
متقی مدیرکل کمیته امداد استان نیز در این نشست با اعلام آمادگی کمیته امداد استان برای همکاری با موسسات خیریه به خصوص جامعه نیکوکاری ابرار در جهت حمایت مالی نیازمندان استان، افزود: با توجه به میزان محرومیت در استان کهگیلویه و بویراحمد درخواست داریم ظرفیت های حمایتی جامعه نیکوکاری ابرار را در استان کهگیلویه و بویراحمد بالاتر ببرید تا دانسش آموزان بیشتری در استان برای ادامه تحصیل حمایت مالی و معنوی شوند.
در ادامه رئیس دانشگاه یاسوج با ابراز امیدواری از آمدن روزی که نیاز به چنین جلساتی در کشور نداشته باشیم افزود: با توجه به میزان محرومیتی که در استان وجود دارد، کهگیلویه و بویراحمد نیاز به مدارس شبانه روزی دارد تا دانش آموزان نخبه ای که در روستاهای محروم زندگی می کنند ولی شرایط ادامه تحصیل را در آن روستا ندارند به این مدارس شبانه روزی بیایند تا در مدارس نمونه استان تحصیل خود را ادامه دهند.
رمضانی بیان کرد: در استانی مانند کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر بورسیه های تحصیلی و کمک های مالی برای تحصیل دانش آموزان، نیاز به کمک های هدفمند و زیرساختی مانند ساخت مدارس شبانه روزی نیز می باشد.