دراین جلسه آقای کیانی پوررئیس اتاق یاسوج مشکلات فعالین اقتصادی رادر سال گذشته بسیارزیادعنوان کردو این مشکلات رامجموعه ای از عوامل مختلف ازجمله تحت فشار گذاشتن تولید کنندگان از طرف بانکها، نرخ بسیار بالای اعتبارات، فشار ناشی ازحذف یارانه ها وبهره وری پایین تولید دانستند.ایشان نیاز به حمایت های همه جانبه از فعالین اقتصادی در سال جدید را بسیار ضروری دانست .
آقای کیانی پور، یک از اولین برنامه های اتاق در سال جدید را دیدار هیئت نمایندگات اتاق با نمانده ولی فقیه در استان، حضرت آیت الله ملک حسینی دانستند و اهداف این دیدار را منتقل کردن مشکلات فعالین اقتصادی بخش های و صنعت، تجارت و کشاورزی استان و مدون کردن برنامه کاری اتاق بازرگانی باتوجه به نامگذاری سال ۱۳۹۱به نام سال تولید ملی، حمایت از کار وسرمایه ایرانی و استفاده از رهنمودهای حضرت آیت الله ملک حسینی درحل مشکلات فعالین اقتصادی استان عنوان کردند.
کیانی پور سال ۹۱ راسال پویایی و برنامه های نوآورانه اتاق یاسوج دانست و ابراز امیدواری کردند که سال جدید سالی پر بار درزمینه صنعت، معدن وتجارت استان باشد . ایشان فعالیت جدی و هدفمند کمیسیونهای اتاق را از اهم برنامه های آتی در سال جدیدعنوان کردند. رئیس اتاق یاسوج کمیسیون های اتاق را از اهرمهای اصلی قدرت اتاق دانسته وبیان کردند فعالیت هدفمند و قدرتمند کمیسیونها باعث رونق کار اتاق و به طبع آن فعالیت تولید کنندگان استان دانستند. کیانی پوردر ادامه بااشاره به بعضی از برخوردهای بانکها با فعالین اقتصادی، این رفتارها را درشان این قشر زحمت کش ندانست وعنوان کرد این گونه برخوردها باعث دلسردی سرمایه گذارارن وفرصت سوزی خواهد شد.
درادامه جلسه آقای جهانی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق برنامه های آتی این کمیسیون راتشریح کردند.جهانی رایزنی این کمیسیون را با سازمان گردشگری استان در رابطه با توسعه تورهای استانگردی و مسائل مربوط به مسائل گردشگری سلامت را از برنامه های اصلی این کمیسیون عنوان کرد.
طی روند جلسه آقای تقویان رئیس کمیسیون تجارت اتاق برگزاری میزگرد زنان کار آفرین استان ومعرفی بیشتر اتاق و خدمات آن به مردم از طریق رسانه های جمعی را از برنامه های کمیسیون تجارت دانست.
یکی از مصوبات این جلسه، تشکیل جلسات کمیسیونهای شش گانه اتاق یاسوج در زمانبندی های مشخص و برنامه های مدون بود که با استقبال روسای کمیسیونهای فوق همراه شد.
گزارشی کمیسیون گردشگری اتاق یاسوج از جمله مشترک با کمیسیون تخصصی گردشگری و خدمات اتاق بازرگانی ایران
.
دراین جلسه سرکار خانم بهرامی شبستری و تنی چند از آقایان از جمله صباح زنگنه مشاور اتاق ایران در کشورهای عربی، دکتر کرباسی مدیر کل اتاق های اسلامی کشور، دکتر طباطبایی نژاد دبیر انجمن خدمات بین الملل سلامت و نمایندگانی از چند استان از جمله جناب آقای محمد کاوه نماینده اتاق مازندران، آقای غلام حسین غلامعلیان نماینده اتاق آبادان، آقای ظریف کار نماینده اتاق شیراز، آقای مهندس کامیاب نماینده اتاق اصفهان و آقای جهانی نماینده اتاق یاسوج مطالبی رابیان کردند.
جمع بندی حاصل از صحبتهای و پیشنهادهای مطرح شد دراین جلسه تشکیل شهرک گردشگری سلامت در هر استان با توجه به پتانسیل و شرایط اقلیمی و طبیعی با برخورداری از توان نیروی متخصص استانی که در مورد شرایط اقلیمی و طبیعی اشاره به محیط مناسب گردشگری – آب و هوای مناسب طبیعی، مستعد بودن محیط تور با امکانات اولیه طبیعی از جمله وجود محیط سرسبز، وجود چشمه ها، دریاچه ودریاها، وجود کوه ها ، تفرجگاههای گردشگری و وجود طبیعت با داروهای متنوع گیاهی، وجود باغ وحش یا تنوع گونه های حیوان و امثال آن در زمینه نیروی انسانی متخصص، وجود پزشکان کارآمد و توانمند در زمینه ایجاد در مانگاه بسیار پیشرفته با تمام امکانات جانبی وبرخورداری از آخرین توانمندیهای پزشکی و سلامت در جهان، تنوع تخصصی سلامت اعم از طب سنتی وطب سوزنی، درمان گیاهی و آب درمانی تا پیشرفته ترین دستگاههای پزشکی وسلامت که در آن به بعضی از کشورها ازجمله هند، ترکیه و امارات عربی اشاره شده است. نهایتا تصمیم گرفته شد که کمیسیون گردشگری ابتدا طرحی را جهت این کار آماده و آن رابه استانها ارسال تا ضمن جمع آوری نظرات آنها طرح مذکور را درکمسیسیون گردشگری اتاق ایران مطرح و بعد از جمع بندی نظرات با توجه به ضرورت حمایت دولت جهت جذب اعتبارات ریالی و ارزی در قالب پیشنهادات و راه کارهای گردشگری در جذب سرمایه با هم اندیشی وزارت بهداشت و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و وزارت بازرگانی و صنایع ومعادن ایران ودیگر مسئولین ونهادهای مرتبط تصمیمی واحد اتخاذ ودر قالب یک لایحه تقدیم مجلس وبعداز آن به دولت تقدیم گرددتا در قالب یک برنامه مدون شد ه به صورت قانون در آید