رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: درصد واحدهای راکد صنعتی این استان کمتر از میانگین واحدهای صنعتی راکد در کشور است.

داریوش دیودیده  در نشست استاندار کهگیلویه و بویراحمد با صنعتگران این استان که در محل کارخانه دنا صنعت یاسوج برگزار شد، گفت: روزی که استاندار توسعه‌نگر استان وقت خود و سایر مسئولان استانی را به بازدید و پیگیری از واحدهای صنعتی مشکل‌دار اختصاص داد، نشان داد که برای مقوله صنعت در رشد و توسعه استان جایگاه ویژه‌ای قائل است.

وی با بیان اینکه اکنون عزمی در استان ایجاد شده که با آن جایگاه لازم را در عرصه صنعتی کشور برای خود پیدا کنیم و صنایع ما از حالت رکود خارج شوند، افزود: صنایعی مثل سیمان مارگون، پتروشیمی گچساران و پتروشیمی دهدشت و سایر صنایع از پنج تا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

رئیس سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: اکنون ۱۷ طرح استانی در دست اقدام داریم که فرصت شغلی پیش‌بینی شده آن‌ها ۲ هزار و ۸۰۰ شغل است.

این مسئول صنعتی در استان در ادامه اظهارات خود از واحدهای راکد، تعداد آن‌ها، چگونگی راه‌اندازی و برنامه‌ای که باید در این خصوص برای فعالیت ‌آن‌ها تدوین شود گفت و خاطرنشان کرد: اکنون تنها ۲۶ درصد صنایع استان ما راکد هستند که نسبت به میانگین ۴۰ درصد کشوری وضعیت چندان بدی نداریم.

دیودیده از برنامه خود و همکارانش برای کاهش تعداد واحدهای راکد صنعتی سخن به میان آورد و عنوان کرد: هدف ما این است که سالانه ۱۰ درصد از میزان این واحدها کاسته شود و با این تفاسیر باید در سال آینده تعداد واحدهای صنعتی راکد ما از ۲۶ درصد کنونی به ۱۶ درصد تقلیل پیدا کند.

وی در ادامه این مبحث به دلایل راکد شدن صنایع اشاره کرد و افزود: از عمده این دلایل به تغییر خطوط تولید، مشکلات مدیریتی، مشکلات بانکی و از جمله مشکلات کشوری باید اشاره کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد تعیین تکلیف برای این واحدها را مهم دانست و گفت: بنای ما بر این است که در همه شهرستان‌های استان با برگزاری نشست‌هایی، رفع مشکلات و راه‌اندازی واحدهای راکد را مورد بررسی و پیگیری قرار دهیم.