به گزارش روابط عمومی اتاق یاسوج صبح روز یک شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه نشست خبری رئیس اتاق بازرگانی یاسوج با خبرنگاران در محل سالن جلسات این اتاق برگزار شد.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج در این نشست با اشاره به وضعیت صنعت استان کهگیلویه و بویراحمد مشکلات فراروی این بخش را زیاد عنوان کرد و گفت: صنعت استان متأثر از صنعت کشور نبوده و بدون شک دارای مشکلات و معضلاتی است.
رئیس اتاق بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر اینکه وضعیت استان به نسبت اسفناکتر از کشور است و نیازمند عزمی جدی و مدیریت جهادی در رفع مشکلات فراروی صنعت استان هستیم، ادامه داد: امیدواریم در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام «اقتصاد و فرهنگ» نامگذاری شده با فرهنگسازی صحیح اقتصاد و به تبع آن صنعت استان متحول شود.
این مسئول خاطرنشان کرد: پتانسیلها و ظرفیتهای کهگیلویه و بویراحمد بیشتر از آن چیزی است که در حال حاضر میراثدار آن هستیم از اینرو انتظار میرود بتوان از تمام ظرفیتهای استان در بخشها و حوزههای مختلف نهایت استفاده را برد.
کیانیپور با تأکید بر اینکه تمام تلاشمان بر این است که فردایمان بهتر از امروزمان باشد، متذکر شد: از وضعیت صنعت کهگیلویه و بویراحمد راضی نیستم و باید با عزمی راسخ و مدیریتی جهادی نسبت به رفع موانع و مشکلات و به نرمال رسیدن آن تلاش کرد.
رئیس اتاق بازرگانی کهگیلویه و بویراحمد اذعان کرد: استان در حوزههای مختلف از جمله آب، خاک، باغات، شیلات، گیاهان دارویی و … توانمندیهایی دارد که باید از ظرفیتهای کنونی نهایت استفاده را برد.
این مسئول با اشاره به اینکه کهگیلویه و بویراحمد در زمینه شیلات چهارمین استان کشور است و در بخشها و حوزههای مختلف به عنوان استان تاثیرگذار حرفی برای گفتن داریم، گفت: مشکل اصلی استان توانمندی تشکلها و تقویت بنیه مالی سرمایهگذاران است که باید به این دو مهم توجه شود.
وی عنوان کرد: هیئت رئیسه اتاق بازرگانی ایران، روسای اتاقهای بازرگانی سراسر کشور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور، استانداران و روسای سازمانهای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری منطقه ۴ کشور، رئیس کمیته گردشگری مجلس، روسای اتاق های مشترک ایران چین، ایران عراق، ایران امارات،ایران ترکیه و ایران عمان، جامعه هتل داران ایران، انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ایران، کانون راهنمایان گردشگری ایران، شرکت سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران و هلدینگ های بزرگ سرمایه گذاری از جمله مهمانان این همایش هستند.
کیانیپور بیان داشت: برگزاری جلسه هیئت رئیسه اتاق ایران، جلسه شورای هیئت نمایندگان اتاق ایران، نشست هیئت نمایندگان اتاق یاسوج با هیئت رئیسه اتاق ایران و نشست کارگروه گردشگری استان های منطقه ۴ کشور، کارگروههای تخصصی گردشگری، بازدید از مناطق گردشگری و جاذبه های طبیعی استان از جمله برنامه های این همایش است.
ظرفیتهای گردشگری کهگیلویه و بویراحمد همچنان ناشناخته است
رئیس اتاق یاسوج با بیان اینکه این استان به خوبی در کشور معرفی نشده و هنوز ناشناخته مانده است، تاکید کرد: یکی از دلایل کمتر برخوردار بودن و توسعه نیافتگی این استان همین مسئله است.
کیانی تصریح کرد: برگزاری همایش گردشگری استانهای قلب کشور فرصتی برای معرفی ظرفیتهای گردشگری کهگیلویه و بویراحمد و شهر یاسوج است.
وی تصریح کرد: برگزاری گردهمایی گردشگری استانهای قلب کشور میتواند در اقتصاد استان نقش آفرینی کرده و معرف ارزشها و توانمندیهای استان در بحث گردشگری باشد.
کیانی پور، اعتلای صنعت گردشگری در استان با فعال کردن بخش خصوصی و بهره برداری از تجربیات استان های همجوار در زمینه گردشگری و جذب گردشگر سالانه را از جمله مهمترین اهداف برگزاری این گردهمایی عنوان کرد.
وی در خصوص تفاوت این همایش با دیگر همایش های برگزار شده در این زمینه گفت: جنس همایشهای بخش خصوصی با همایش های دولتی متفاوت است زیرا بخش خصوصی به دنبال درآمد و ایجاد ثروت بوده اما دولت بیشتر نقش سیاست گذاری را دارد.
رئیس اتاق یاسوج با بیان اینکه همایش در دو بخش علمی و معرفی پتانسیل ها برگزار می شود، افزود: برگزاری کارگروه گردشگری، دو پانل تخصصی و بازدید از مناطق کریک، تنگ گنجه ای، سی سخت، کوه گل و …از برنامه های جنبی همایش است.
وی بیان داشت: همچنین در روز دوم این همایش جشنی در منطقه دشتک سی سخت برگزار خواهد شد و در آن آیین ها، سنتها، صنایع دستی و فرهگ بومی از جمله موسیقی، شعر و سایر هنرهای استان در معرض دید میهمانان قرار خواهد گرفت.