چهارمین جلسه کمیسیون بانک و بیمه اتاق بازرگانی یاسوج با دو دستور کار و با حضور قاسم شجاعی از سازمان صنعت معدن و تجارت, بندر آزادی رئیس اداره امور تعاونیها, امرالله حاتمی و علی رستگار از جهاد کشاورزی, نورمحمدی از تامین اجتماعی, عزیزالله فتحی رئیس کمیسیون بانک و بیمه و منوچهری مشاور کمیسیون های تخصصی اتاق  در سالن جلسات اتاق یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اتاق یاسوج در این نشست ۲ ساعته, مشوق های سرمایه گذاری و حمایت از تولید و تخصیص تسهیلات با حمایت و اعمال یارانه از طریق دولت برای بخش های خصوصی مناطق کمتر توسعه یافته و همچنین مشکلات بیمه کارگاهی زنبور داران استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

IMG_2678در ابتدای این نشست عزیزالله فتحی رئیس کمیسیون بانک و بیمه اتاق یاسوج ضمن خوشآمدگویی به موضوع مشوق های سرمایه گذاری در استانهای کمتر توسعه یافته اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه در استانهای کمتر برخوردار مانند کهگیلویه و بویراحمد هم زیرساخت های کافی و امکانات لازم برای تولید کنندگان در استان وجود ندارد و هم بنیه مردم از لحاظ مالی ضعیف است. این مشکلات باعث می شود  یک تولید کننده در استان ما نتواند موفق باشد؛ و امید است با تصویب ایجاد مشوق های سرمایه گذاری و حمایت از تولید و تخصیص تسهیلات با حمایت و اعمال یارانه  از سوی دولت در این استانها هم تولید کنندگان بتوانند با شرایط بهتر کار کنند و و هم سرمایه گذاران برای حضور در استان  تشویق شوند.

در ادامه ی این نشست قاسم شجاعی مشاور سازمان صنعت معدن و تجارت استان به بحث مشوق های مالیاتی اشاره کرد و اظهار داشت: آب، حمل و نقل، تسهیلات، مالیات، بیمه، تجارت و دستمزد هشت عاملی هستند که سرمایه گذار را تشویق به سرمایه گذاری می کنند. وی افزود پیشنهاد می شود دستگاههای اجرایی، سازمانها و شرکت های مرتبط به این هشت شاخه دعوت شوند تا دیدگاههای هر یک شنیده و بررسی شود.

شجاعی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: عمده مواردی که بین همه ی حوزه های فعالیت اقتصادی مشترک است, بحث تسهیلات است؛ در همین خصوص پیشنهاد می شود در تسهیلاتی مانند تسهیلات صندوق توسعه ملی برای استان های کمتر توسعه یافته مشوق هایی هم از لحاظ مدت و هم از لحاظ نرخ تعریف شود. وی افزود این مشوق ها در سالهای پیش اجرایی شده بود ولی متاسفانه در چند سال اخیر به ورطه ی فراموشی سپرده شده اند.

در ادامه این نشست پیشنهادات دیگری در خصوص بحث مشوق های سرمایه گذاری ارائه شد. استفاده از تسهیلات صندوق ارزی همانند گذشته به مدت ده سال،دریافت سود گمرکی کمتر جهت واردات ماشین آلات و تجهیزات واحدهای تولیدی حقوق بازرگانی ، کاهش یافتن سهم بیمه کارفرما و همچنین در بخش انرژی، کاهش هزینه پرداختی با توجه به سهم بالای هزینه های انرژی در قیمت تمام شده از جمله مهمترین پیشنهادات ارائه شده در این نشست بودند.

IMG_2681 IMG_2672