رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی و حقوق مالکیت فکری با بیان این مطلب که ۶۰سال قبل قراردادها بر اساس اعتماد با نگارش ۴ خط به امضای طرفین می‌رسید، عنوان کرد: «باید با راه‌اندازی نهضت ساده‌سازی قراردادها، اصطلاحات پیچیده و تکراری را حذف کنیم.»

به گزارش روابط عمومی اتاق یاسوج به نقل از اتاق ایران، «سید ضیاءالدین خرمشاهی»، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی، در نشست این کمیسیون از کاهش میزان اعتمادها بین افراد، انتقاد کرد و گفت: «نفس عقد قرارداد، شیرین است ولی در حال حاضر به دلیل از بین رفتن اعتمادها بین مردم، عقد قرارداد با وسواس و احساس خطر بین طرفین اتفاق می‌افتد و همین مسأله باعث می‌شود که متن قرارداد پیچیده و شامل تبصره‌ها و مواد مختلف و تکراری شود.»
براساس اظهارات وی باید نهضت ساده‌سازی قراردادها را به وجود آوریم.
وی هم‌چنین بر احیای برخی نهادهای فراموش شده در نظام قضایی از جمله حضور ریش سفیدان و معتمدان و از سوی دیگر نقش داوری در کاهش مراجعات افراد به دادگستری‌ها و صرف زمان طولانی و هزینه‌های گزاف تأکید کرد.
خرمشاهی تصریح کرد: «هنوز در بسیاری از کشورهای پیشرفته، نهادهای اجتماعی و بحث داوری نقش کلیدی در حل مشکلات و اختلافات دارند. باید برای این منظور فرهنگ‌سازی صورت گیرد.»
در ادامه موضوع آیین دادرسی کار و طرح حذف دستورالعمل استاد و شاگردی مورد بررسی قرار گرفت. به اعتقاد اعضای کمیسیون، حذف این دستورالعمل که مورد توجه قرار گرفته است، به نفع کشور نیست.
هم‌چنین در این جلسه بحث تعرفه‌ها مطرح شد. براساس گزارش‌های ارائه شده، تعرفه قطعات خودرو بین ۲ تا ۱۲ درصد در نظر گرفته شده است که به هیچ وجه نمی‌تواند شرایط حمایتی از تولید داخل را فراهم کند.