به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی یاسوج هفتمین نشست کارگروه تخصصی شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در خصوص رسیدگی به مشکلات واحد های تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد روز پنج شنبه ۲۸ آذر ماه در سالن جلسات اتاق بازرگانی با حضور حسین سهمگین مدیرکل امور اقتصادی استانداری، محمد امین منوچهری مشاور اقتصادی و بانکی استانداری، قاسم شجاعی مشاور سازمان صنعت معدن و تجارت استان، نماینده بازرسی کل استان، جبار کیانی پور رئیس اتاق یازرگانی یاسوج، مدیران عامل و نمایندگان واحدهای تولیدی مشکل دار و نمایندگان بانک های عامل استان برگزار شد.
در این نشست ۳ ساعته طبق روال گذشته با رایزنی های رئیس اتاق یاسوج و نمایندگان استانداری با نمایندگان بانک های عامل راهکارهایی برای رفع مشکلات چند واحد تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد مصوب شد.
جبار کیانی پور رئیس اتاق یاسوج که میزبان این نشست بود در ابتدای جلسه با تشکر از حضور نمایندگان بانک ها و همچنین نمایندگان استانداری برای حضور در این نشست جهت رفع مشکلات واحدهای تولیدی مشکل دار استان، بررسی مشکلات و راهکارهای این واحد ها را آغاز کرد.
اولین واحد تولیدی که در این جلسه مطرح و مشکلاتش بررسی شد یک واحد تولیدی موزائیک بود، مشکل این واحد تولیدی با بانک رفاه پرچالش ترین مورد بررسی شده در در این نشست بود که وقت زیادی از این جلسه ۳ ساعته را به خود اختصاص داد. بعد از اینکه نماینده بانک رفاه دلایل مشکلات مالی پیش آمده برا این واحد تولیدی را تشریح کرد،نماینده این واحد تولیدی که دیرهم به این جلسه رسیده بود راهکارهای پیشنهادی خود و همچنین درخواست خود را از بانک رفاه مطرح کرد، پس از او صحبت ها وارائه ی راه حل های قانونی نمایندگان استانداری و رئیس اتاق یاسوج برای حل این مشکل موجب شد هر ۴طرف بحث بر سر یک راه حل مشترک به تفافق رسیدند.
طاهری نماینده آب معدنی آب نهر آریوبرزن دومین نماینده از بین واحد های تولیدی بود که در این جلسه از مشکلات خود و دیگر کارخانه های آب معدنی استان سخن گفت؛ در ادامه نمایندگان دستگاه های مرتبط و معاون بانک ملی به ارائه ی راه حل ها و راهکار های حل مشکلات این واحد تولیدی پرداختند.که پس از رایزنی های رئیس اتاق یاسوج و نمایندگان استانداری مصوب شد کارخانه ی آب معدنی درخواستش را به صورت کتبی به بانک ارائه دهد تا بانک با درخواست او مساعدت به عمل آورد.
مجری طرح یک کارخانه ی تولیدی مواد غذایی سومین شخصی بود که فرصت طرح مشکلات کارخانه ی خود را داشت. وی با اشاره به مشکلات فعلی طرح و میزان بدهی ها، پیشنهادات و راهکارهای خود را ارائه کرد و درخواست تغییر کاربری کارخانه خود را ارائه داد. که بعد از صحبت های صنعت و معدن و پیشنهادات رئیس اتاق بازرگانی یاسوج، منوچهری مشاور استاندار که خود یک کارشناس در این زمینه است پیشنهاداتی برای خروج این کارخانه از بحران داد.
در ادامه ی این نشست مشکلات واحد های تولیدی دیگری از جمله کارخانه قند میلاد،یک کارخانه الکل صنعتی و یک شرکت انبار و سردخانه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند و به مشکلاتشان رسیدگی شد و درنهایت مصوباتی از جمله استمهال و تقسیط مجدد اقساط،بخشودگی بخشی از جرایم،پرداخت تسهیلات مجدد برای حل مشکلات این واحد های تولیدی مصوب شد