روز خوب واحد های تولیدی مشکل دار استان
ششمین نشست کارگروه تخصصی شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در خصوص رسیدگی به مشکلات واحد های تولیدی استان کهگیلویه و بویراحمد روز شنبه ۱۶ آذر ماه در سالن جلسات اتاق بازرگانی با حضور حسین سهمگین مدیرکل امور اقتصادی استانداری، محمد امین منوچهری مشاور اقتصادی و بانکی استانداری، قاسم شجاعی مشاور سازمان صنعت معدن و تجارت استان، علی مصلحی بازرسی کل استان، جبار کیانی پور رئیس اتاق یازرگانی یاسوج، مدیران عامل و نمایندگان واحدهای تولیدی مشکل دار و نمایندگان بانک های عامل استان برگزار شد.
در روزی که گویا روز خوب واحدهای تولیدی مشکل دار استان بود با رایزنی های نمایندگان استانداری و رئیس اتاق یاسوج با نمایندگان بانک های عامل تصمیمات چاره سازی برای این واحدهای تولیدی مصوب شد.
جبار کیانی پور رئیس اتاق بازرگانی یاسوج در ابتدای این جلسه ضمن گرامیداشت ۱۶ آذر سالروز جنبش دانشجویی اظهار کرد: امیدوار هستیم در خصوص مشکلات واحد های تولیدی استان، با حمایت استاندار محترم و حوزه ی معاونت برنامه ریزی و همچنین با مساعدت بسیار خوب بانک های استان بتوانیم مشکلات واحد هایی که امروز طرح مشکل می شوند را برطرف کنیم.
باشتی نماینده واحد تولیدی گل رز هلندی اولین نماینده از بین واحد های تولیدی بود که در این جلسه از مشکلات خود و دیگر واحد های تولیدی گل های گلخانه ای استان سخن گفت؛ در ادامه نمایندگان دستگاه های مرتبط و معاون بانک کشاورزی به ارائه ی راه حل ها و راهکار های حل مشکلات این واحد تولیدی پرداختند.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج در ادامه این بحث با اشاره به بحث هدفمندی یارانه ها و اینکه واحدهای تولیدی هر میزان از مصالح مرغوب و با کیفیت استفاده کنند در بحث اتلاف انرژی بازدهی بهتری خواهند داشت پیشنهاد داد که پس بازدید کارگروه تخصصی از این واحد تولیدی درخصوص مشکلات آن تصمیم گیری شود که در پایان این پیشنهاد به تصویب رسید.
مجری طرح پرورش ماهی قزل آلای روستای دروهان جلیل، دومین شخصی بود که فرصت طرح مشکلات واحد تولیدی خود را داشت. وی با اشاره به مشکلات فعلی طرح و میزان بدهی ها، پیشنهادات و راهکارهای خود را ارائه کرد، که بعد از صحبت های نماینده بانک ملی و پیشنهادات رئیس اتاق بازرگانی یاسوج، استمهال و تقسیط مجدد تسهیلات این واحد تولیدی مصوب شد تا مجری طرح پرورش ماهی روستای جلیل با رضایت کامل این جلسه را ترک کند.
سومین واحد تولیدی مورد بررسی این جلسه واحد تولیدی تعاونی ۲۱۸۸ چرم مصنوعی بود؛ مدیر مالی این واحد تولیدی که به نمایندگی از مدیر عامل در این جلسه شرکت کرده بود به طرح مشکلات واحد تولیدی تعطیل شده ی خود پرداخت. در ادامه ی صحبت های او، نماینده بانک صادرات با اشاره به بحث های حقوقی و دلایل تعطیلی این واحد تولیدی به راهکار های حل مشکلات کارخانه ی چرم مصنوعی پرداخت. رئیس اتاق بازگانی یاسوج در ادامه به تشریح راههای پیش روی این واحد تولیدی برای خروج از بحران اشاره کرد؛ که در نهایت پس از صحبت های نمایندگان دولت و نماینده بانک با شرایطی، بر تقسیط بدهی های این واحد تولیدی موافقت شد تا نمایندگان این واحد نیز سومین گروهی باشند که با رضایت جلسه را ترک می کنند.
شرکت صنایع درب و پنجره دنا چهارمین واحدی بود که به طرح مشکلات و پیشنهادات و راهکارهای خود پرداخت که پس از صحبت های نمایندگان دولت و رایزنی های رئیس اتاق بازرگانی با نماینده بانک، تقسط مجدد تسهیلات این واحد تولیدی مصوب شد.
شرکت تعاونی ۲۰۲۲ تولید پلی آلومینیوم کلراید آخرین واحد تولیدی مشکل داری بود که در این نشست از مشکلات پیش روی این واحد تولیدی و درخواست ها و راهکارهای خود سخن گفت. پس از صحبت های نماینده بانک، نمایندگان دولت و پیشنهادات و رایزنی های اتاق بازرگانی یاسوج، بانک با راهکارهای پیشنهادی و تقسیط مجدد تسهیلات با شرایط ذکر شده موافقت کرد.
در پایان این نشست حسین سهمگین مدیرکل امور اقتصادی استانداری ضمن تشکر از نمایندگان بانک ها که به گفته ی او همکاری و همراهی خوبی با بخش های تولیدی استان داشتند، اظهار کرد: امیدواریم که این جلسات نتایج خوبی داشته باشند، بخصوص برای کسانی که در عرصه اقتصادی استان فعالیت می کنند. مهندس سهمگین تصریح کرد: نیت همه ی ما این است که کلیت قانون حفظ شود و در چارچوب ضوابطی که وجود دارد بتوانیم کمک کنیم تا هم مطالبات معوق بانکی پیگیری شوند و هم به تولید کنندگان کمک شود که به چرخه ی تولید برگردند.