سید موسی خادمی دوشنبه هشتم مهر ماه در دیدار با نمایندگان بخش خصوصی و مدیران مجموعه صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد، این بخشها را خروجی همه تلاشها در حوزه اشتغال، تولید و سرمایهگذاری دانست و گفت: در راه سرمایهگذاری در این استان راه درازی را در پیش داریم.
استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار از داریوش دیودیده، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خواست تا در نخستین اولویت کاری، لیستی از واحدهای تولیدی راکد و نیمهفعال را آماده کند تا در یک برنامه کوتاه مدت شش ماهه، تعیین تکلیف شوند.
وی تأکید کرد: اگر در این شش ماه نتوانیم مشکل واحدهای راکد را تعیین تکلیف کنیم، بدون شک نخواهیم توانست که واحد جدیدی را نیز احداث و راهاندازی کنیم.
خادمی تشکیل شورای گفتوگو را یکی از برنامههای مهم خود خواند و بیان کرد: کارها باید در یک فضای کارشناسانه و با مشورت با اهل نظر به جلو بروند که امید است این شورا بتواند به نقش خود به خوبی عمل کند.
مقام ارشد اجرایی در کهگیلویه و بویراحمد، گفتمان یک طرفه را مورد پسند خود ندانست و افزود: برنامه ما این است که با کار کارشناسی و پایدار به فکر برطرف کردن مشکلات زیرساختی این استان باشیم.
خادمی گفت: در کهگیلویه و بویراحمد باید احترام به سرمایهگذار نهادینه شود و بدون شک احترام به سرمایهگذار از رویکردهای مهم مدیریتی در این استان خواهد بود.
وی تصریح کرد: باید ورود سرمایهگذار به این استان را گرامی بداریم، سرمایهگذار را احترام کنیم و انحصارها را به منظور ایجاد یک فضای رقابتی بشکنیم.
نماینده ارشد دولت یازدهم اضافه کرد: این یک واقعیت است که سرمایهگذار سود میخواهد و انتظار ما نیز از سرمایهگذار ایجاد اشتغال و تولید است، پس در این فضای شفاف میشود کارهای مؤثری انجام داد.
وی با بیان اینکه دولت وظیفه تسهیلگری دارد نه مانعتراشی، ابراز داشت: مدیران مجموعه صنعت، معدن و تجارت تلاش کنند تا موانع سرمایهگذاری کاهش و مشوقهای سرمایهگذاری افزایش پیدا کنند.
جبار کیانی پور در این نشست اظهار کرد: باور این موضوع که کهگیلویه و بویراحمد با وجود این همه منابع روزمینی و زیرزمینی، در رتبه آخر توسعه است بسیار دشوار است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج با اشاره به دیدار خود به عنوان نماینده بخش خصوصی با استاندار جدید این استان گفت: در این دیدار آمادگی کامل بخش خصوصی برای همراهی با سیاستهای دولت و نماینده آن در این استان اعلام شد.
وی افزود: اتاق بازرگانی و بخش خصوصی آماده است تا بدون هیچ توقع و نقزدنی در همین شروع کار دولت جدید برای حرکت به جلوی این استان در مسیر توسعه گام بردارد.
کیانی ادامه داد: معیشت مردم پاشنه آشیلی است که بیتوجهی به آن تبعات منفی زیادی در جامعه دارد و از اینرو باید مسائل اقتصادی و معیشتی مردم در اولویت نخست کاری باشد.
نماینده بخش خصوصی در کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در اتاق بازرگانی، کمربندها محکم بسته شده و پاشنه کفشها محکم کشیده شده، افزود: معیشت مردم بدون بهبود فضای کسب و کار هیچ تغییری نخواهد کرد.
وی حذف بروکراسیهای زائد، کاهش نقدینگی، کنترل تورم و خروج پولها از گاو صندوقهای بیخاصیت به سمت تولید را از راههای مؤثر برای بهبود فضای کسب و کار دانست.
کیانی گفت: کهگیلویه و بویراحمد با این همه منابع مختلف نباید در رتبه آخر توسعه باشد که در این راستا ما به عنوان بخش خصوصی از استاندار جدید که فردی توسعهگرا هستند، انتظار داریم تا راههای رسیدن به حماسه اقتصادی را در این استان عملی کنند.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج با بیان اینکه تولید تنها ۲۰۰ متر فرش دستباف در استانی که بافت فرش جزئی از زندگی مردم است به هیچوجه قابل قبول نیست و در این زمینه نیاز به تلاشهای جدی وجود دارد.
وی با تشریح وضعیت جنگ اقتصادی ابراز داشت: حماسه اقتصادی در صورتی محقق میشود که شرایط ورود فعالان اقتصادی به میدان فراهم شود و آنها در خط مقدم بجنگند.
این مسئول فعال در بخش خصوصی به موضوع صادرات در این استان اشاره کرد و یادآور شد: در کهگیلویه و بویراحمد نه کار صادراتی انجام شده و نه فرهنگ صادرات نهادینه شده است که باید در این زمینه کارهای جدی و زیربنایی صورت گیرد.
کیانی خود و همکارانش را در بخش خصوصی آماده ورود به بخشهای مورد نیاز دانست و خاطرنشان کرد: مانند یک سرباز و بدون هیچ توقعی آماده همکاری با استاندار جدید در مسیر آبادانی و شکوفایی کهگیلویه و بویراحمد هستیم.
وی تأکید کرد: انتخاب مدیران اتاق بازرگانی به صورت هیئت امنایی است و دولت و استاندار نقشی در تغییر یا ابقای این مدیران ندارد ولی با همه وجود و بدون چشمداشت، آماده تلاش در عرصه تولید و اشتغال این استان هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در وضعیت فعلی استان کهگیلویه و بویراحمد، خون تازهای در رگهای توسعه و اشتغال جاری شده که باید از این فرصت برای آبادانی و توسعه این استان بهره ببریم.