واحد آموزش و کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج در راستای اهداف آموزشی خود با همکاری موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی ایران، سمینار آموزشی یک روزه ای را تحت عنوان: «تولید، فرآوری و بازاریابی زعفران» برگزار می کند.
این سمینار از ساعت ۹:۳۰  الی ۱۴ روز پنج‌شنبه، ۱۷ بهمن‌ماه ۱۳۹۸ در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج، واقع در خیابان شهید قدوسی (دادگستری قدیم) برگزار میگردد.
لازم به ذکر است حضور در این سمینار رایگان و برای عموم آزاد است و شرکت کنندگان، گواهینامه های معتبر موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی ایران را دریافت خواهند نمود.
  • نام نویسی به صورت سیستمی از ساعت ۸:۳۰ صبح به مدت ۶۰ دقیقه انجام می پذیرد.
در این سمینار مباحثی از جمله تاریخچه زعفران، ارزش غذایی و دارویی زعفران، توجیه اقتصادی زعفران، گیاهشناسی زعفران، آب و هوای مناسب جهت کاشت، تهیه زمین جهت کاشت، آنالیز خاک و عملیات اصلاحی، خاک مناسب جهت کاشت و پرورش، زمان مناسب جهت کاشت، عملیات کاشت پیاز، مقدار و نوع پیاز، ضدعفونی نمودن پیاز، بهترین زمان کاشت، روشهای کاشت، مقدار و نوع کود، آبیاری، سله شکنی پس از آبیاری، مراحل رشد زعفران، مدیریت علف‌های هرز در مزارع زعفران، مدیریت آفات و بیماری‌های زعفران، جوندگان، تولید زعفران ارگانیک، برداشت زعفران (جداسازی کلاله، خشک کردن و بسته بندی کردن)، شناسایی تقلب‌های زعفران و بازاریابی و صادرات محصول زعفران توسط دکتر حسین حسینی (از اساتید مور تایید  موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی ایران) ارائه خواهد شد.
علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۳۳۲۲۷۹۵۳-۰۷۴ ، فکس ۳۳۲۳۴۳۵۵-۰۷۴ و ایمیل info@yasoujccim.ir تماس حاصل فرمایند.