آخرین جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشارزی یاسوج روز سه شنبه مورخ ۲۲/۱۲/۹۱ در سالن جلسات اتاق یاسوج برگزار شد. دراین جلسه کیانی پور بیان داشت: عواملی مانند تحریم، نوسانات نرخ ارز و فشارهای مضاعف از کانالهای متفاوت دیگر باعث شد نتوانیم در سال ۹۱ وضعیت خوبی را برای فعالان اقتصادی داشته باشیم. رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج ادامه داد: انتظار می رفت در سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی تسهیل و تغییر محسوسی در رشد تولید مشاهده کنیم، اما متاسفانه نه تنها این امر محقق نشد بلکه وضعیت تولید در این سال و ضعیت اسف باری را پشت سر گذاشت که یکی از دلایل مهم این اتفاق ناخوشایند منفعت طلبی بانکها دراین شرایط ویژه بود، شرایطی که در آن به علت تحریم، نوسانات نرخ ارز و دیگر بی تدبیریها، بانک ها می توانستند بهتر عمل کنند.
جبارکیانی پور گفت: از وضعیت سال ۹۱ به هیچ وجه راضی نیستیم و اعتقاد داریم دراین سال فشارهای داخلی بسیار سهمگین تر از فشارهای خارجی بوده است .
ایشادن درارتباط با وضعیت اقتصادی فعالین اقتصادی و بخش خصوصی استان کهگیلویه وبویراحمد در سال ۹۱ ابراز داشت: در ۶ ماهه نخست سال در حوضه تعامل و همکاری با بخش خصوصی عملا کاری صورت نگرفت و فعالیت نمایندگان دولت بر روی پروژه های عمرانی معطوف بود، در شش ماهه دوم با تغییر مدیریتی که درسطح کلان استان شاهد بودیم تحولاتی رخ داد و شاهد برگزاری جلسات شورای گفتگوی دولت وبخش خصوصی بودیم. وی بیان داشت: درسال ۹۱ شاهد بودیم با بسیاری از تولید کنندگان و فعالین اقتصادی از طریق بانکها برخوردهای ناشایستی انجام پذیرفت و ماده ۲۸ قانون بودجه که برای رفع مشکل بین بانک ها و فعالین ابلاغ شده بود با کارشکنی بانک ها عملا کارایی خود را از دست داد و هیچ گونه تاثیر مثبتی در حل مشکلات بخش خصوصی نداشت.
کیانی پور چاره شرایط فعلی را با اشاره به گفته های مقام معظم رهبری اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و ادامه داد: امیدواریم باپشت سرگذاشتن شرایط نامناسب فعلی به روندی با ثبات و رو به رشد دراقتصاد استان و کشور برسیم .
وی افزودهدف تشکیل این جلسه بررسی عملکرد یک ساله اتاق یاسوج درسال ۹۱ و آسیب شناسی مشکلات دراین سال و تبیین یک استراتژی موثر وعملیاتی برای سال جدید است و انتظارمی رود هیئت محترم نمایندگان با ارائه نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود اسباب این مهم را فراهم آورند.
کیانی پور با بیان اینکه باید در مسائل مربوط به اتاق خود رابه چالش بکشیم اظهار داشت: درسال جدید همتی مضاعف برای رسیدن به شرایطی با ثبات و پایدار برای فعالیت بخش خصوصی لازم است که اتاق بازرگانی یاسوج انشاالله باتقویت هرچه بهتر و بیشتر کمیسیونهای تخصصی خود جهت رسیدن به این هدف گامی بردارد.
درادامه جلسه با ارائه عملکرد یک ساله اتاق بازرگانی یاسوج توسط دبیر اجرایی این اتاق منوچهر عزیزی نایب رئیس اول اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج بیان داشت: استان کهگیلویه وبویراحمد دارای اقتصادی نوپاست که متاسفانه در تمامی این سالها از عدم ثبات مدیریتی رنج می برد. وی ازنوع برخوردمقامات دولتی با فعالین اقتصادی و بخش خصوصی انتقاد کرد و گفت: نباید کاری کنیم که تولید کنندگان و تجار استان دلسرد و دلزده شده و برای توسعه و ادامه کار، انگیزه خود را از دست دهند.
در ادامه جلسه و مطرح شدن نقطه نظرات و مسائل مربوط به اتاق توسط هیئت نمایندگان، چنگیز هاشمی یکی از اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی یاسوج گفت: در چند سال اخیر فضای کسب و کار مورد توجه جدی قرار نگرفته و تحت یک سری شعار بوده است که عملا کار مثبتی برای تحقق این شعارها صورت نپذیرفته است. وی بیان داشت تا زمانی که در بازار وحوزه اقتصادی رقابت وجود نداشته باشد ما نمی توانیم به رشد دراین حوزه خوشبین باشیم و این امر در سایه خصوصی سازی به معنای واقعی کلمه تحقق میپذیرد.
هاشمی ابراز داشت : هنوز برای دولت جا نیافتاده است که جایگاه و ارزش اتاق بازرگانی چیست و باید یکی از استراتژی های اتاق بازرگانی در سال آینده شناسایی و معرفی چایگاه اتاق در سطوح مختلف باشد.