اولین جلسه کارگروه تخصصی زیرکمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری استان کهگیلویه وبویراحمد در تاریخ ۴/۶/۹۲ در سالن جلسات اتاق بازرگانی یاسوج با حضور اعضا و جمعی از سرمایه گذاران و تولیدکنندگان استان کهگیلویه و بویراحمد تشکیل شد. بیشتر مباحث مطرح شده در این جلسه در خصوص مشکلات نقدینگی و نبود سرمایه در گردش واحدهای تولیدی استان بود.

در ابتدای این جلسه جبار کیانی پورگفت: دولت یازدهم بانگاه به دو رویکرد اصلی، بهبود معیشت مردم  وبهبود فضای کسب و کاربه میدان آمد و از برنامه دیگر دولت تدبیر و امید می توان به مهار تورم، کاهش نقدینگی،رونق تولید و بازنگری در نظام بانکی در خصوص اعطای تسهیلات اشاره کرد که امید است با اجرایی شدن این برنامه ها شاهد رفع مشکلات واحدهای تولیدی کشور و استان باشیم.

رئیس اتاق بازرگانی یاسوج با تشریح وضعیت واحدهای تولیدی استان عنوان داشت: درحال حاضر بالای ۷۰ درصد واحدهای تولیدی استان راکد و تعطیل و کمتر از ۳۰ درصد از واحدهای تولیدی با کمترین ظرفیت تولیدی ممکن به فعالیت خود ادامه می دهند.

وی در ادامه بیان داشت: اتاق بازرگانی تمامی توان و امکانات خود را برای رفع مشکلات و مسائل مربوطه به فعالین اقتصادی بخش خصوصی بکار می گیرد، اما به این موضوع هم اعتقاد دارد که در صورتی که سرمایه گذاران تسهیلات گرفته شده خود را در مسیری خلاف سرمایه گcای مشخص شده هزینه نموده باشند باید متناسب با قانون با آنها برخورد گردد و چنانچه در وضع سرمایه گذاری عواملی خارج از اختیار سرمایه گذار، منجر به تعطیلی واحد تولیدی آنها شده باشد، انتظار می رود که همکاری و مساعدت لازم از طریق دولت و بانکها انجام پذیرد.

 در ادامه این جلسه معاون دادستان استان با تائید گزارش ارائه شده از وضعیت واحدهای تولیدی استان،با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص سال حماسه  سیاسی و حماسه اقتصادی عنوان داشت: در شرایط حاضر به مزایده گذاشتن واحدهای تولیدی نه برای بانکها سودی دارد ونه رها کردن آن از طرف تولیدکننده اثر مثبتی در پی خواهد داشت.

دهقان گفت: پیشنهاد می شود که بانک ها نسبت به بخش تولید و تولیدکنندگان نگاه خشک و سختگیرانه ای نداشته باشند و تلاششان این باشد کهدر مورد واحدهایی که علی رغم خواست مدیر واحد تولیدی، عواملی خارج از اختیار ایشان، باعث عدم پرداخت بدهی آنها شده است، بانک نسبت به اعطاء تسهیلات جدید با شرایط کارشناسی و به روز اقدام نماید، تا از این طریق هم واحد تولیدی فعال شود وهم شرایطی مهیا شود که  مطالبات بانک پرداخت گردد.

در پایان جلسه و بعد از بحث و بررسی دیگر اعضا در خصوص مشکلات و مسائل مربوط به نقدینگی و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، مصوب شد: ظرف حداکثر ۱۰ روز آینده، اتاق بازرگانی یاسوج، سازمان صنعت، معدن و تجارت، بانک های عامل ومدیران واحدهای تولیدی صنایع غذایی بیدزرد گچساران و آب معدنی آب برف چنار، بررسی کارشناسی خود را در خصوص وضعیت سرمایه گذاری، میزان سرمایه و توجیه اقتصادی و فنی و میزان تسهیلات سرمایه در گردش مورد نیازاین واحدها،جهت راه اندازی مجدد را انجام و نتیجه را به اتاق بازرگانی ارجاع تا درجلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری استان مطرح و تصمیم گیری گردد. در این جلسه همچنین مصوب شد: از طریق کلیه بانکها و دستگاههای مرتبط، وضعیت و اطلاعات مربوط به واحدهای تولیدی فعال، نیمه فعال و غیر فعال و اشخاصی که بالای یکصد میلیون تومان تسهیلات گرفته و برای بانکهاو دستگاههای ذیربط محرز شده که در جایی خارج از حوزه سرمایه گذاری تعیین شده مصرف گردیده اندرا ظرف یک هفته بعداز دریافت صورتجلسه، به اتاق بازرگانی یاسوج ارجاع تا درکمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری استان بررسی وتصمیم گیری گردد.