photo_2017-08-05_13-30-34

 

رئیس اتاق بازرگانی ایران: وابستگی به نفت تاب آوری اقتصاد را پایین آورده است
غلام حسین شافعی روز چهارشنبه در دیدار آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت که رویکرد مهم اتاق بازرگانی ایران حرکت بر مبنای اقتصاد مقاومتی است.
وی بیان کرد که سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی توسط رهبر معظم انقلاب فصل تازه و رویکردی نوین را فرا روی فعالان، سیاست گذاران و متولیان حوزه اقتصاد قرار داد.
شافعی راه برون برفت از چالش‌های فرا روی اقتصاد ایران در مقابل شوک‌ها، ترفندها و تحریم‌ها را اجرای دقیق، عالمانه همراه با احساس مسئولیت و نگاه عمیق به اقتصاد مقاومتی دانست و گفت که به نظر می‌رسد وحدت رویه و اجماع لازم در این راستا وجود ندارد.
وی ابراز داشت: برنامه و قاعده‌ها در زمینه اقتصاد مقاومتی روشن است اما اراده و عزم جدی برای عملی کردن راهکارها و وحدت نظری در این راستا وجود ندارد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت که دولت‌ها، مسئولان و متولیان در بخش‌های گوناگون باید بدانند که راه توسعه کشور با درگیر شدن و دامن زدن به منازعات سیاسی حاصل نمی‌شود.
** درآمیختگی قدرت و ثروت چالش اساسی فرا روی اقتصاد ایران
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست بر ضرورت اجرای عملی اقتصاد مقاومتی و لزوم وحدت رویه در میان تمامی ارکان نظام در این راستا تاکید کرد و گفت که درآمیختگی قدرت و ثروت یکی از چالش‌های اساسی فرا روی اقتصاد و بلکه سدی محکم در راه توسعه همه جانبه کشور است.
photo_2017-08-05_13-30-31
آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی با تبیین بیشتر این موضوع یادآور شد که کاسبان و تجاری که در اندیشه قدرت‌اند و قدرتمندانی که به دنبال تجارت، زراندوزی و کاسبی هستند همواره از موانع جدی در راه توسعه اقتصاد کشور بودند.
وی اجرای ناقص و بهره برداری‌های شخصی و گروهی از اصل ۴۴ قانون اساسی را یادآور شد و گفت: اجرای این اصل با چنین شیوه و رویکردی ظلم در حق مردم و اقتصاد این کشور است.
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: خصوصی سازی در ظاهر به نام سپردن اقتصاد به دست مردم و فعالان واقعی اقتصادی در قالب تعاونی‌ها است، اما تاکنون این قانون تنها به کام برخی غول‌های اقتصادی و بنگاه‌های شبه دولتی که به دنبال بهره برداری شخصی از این اصل هستند، تمام شده است.
وی ضرورت‌ها و پیش نیازهای مهم در فعالیت‌های اقتصادی و تجاری از نظر اسلام و مبانی فقهی را یادآور شد و گفت که کسی که وارد تجارت می‌شود باید دانش کافی که مربوط به بازرگانی است را داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: هر فعال اقتصادی و تجاری در وهله نخست باید ساز و کار صحیح تجارت و نظام حلال و حرام را بشناسد.
آیت الله ملک حسینی تأکید کرد: اقتصاد وابسته ممکن است در کوتاه مدت برخی نیازها را برطرف و شکوفایی ظاهری ایجاد کند ولی این شکوفایی شکننده است و با یک تحریم از بین می‌رود.
وی افزود: خلاقیت اقتصادی، دانش و قدرت اقتصادی درست باید بر جامعه و در راستای موفقیت اقتصادی حاکم باشد.
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری گفت که این استان غنی گرچه بار سنگین محرومیت‌های عمیق گذشته را همچنان بر دوش می‌کشد، اما دارای ظرفیت‌های متنوع در بخش‌های گوناگون برای رونق و شکوفایی است.
وی از مسئولان و متولیان امور اجرایی و اقتصادی استان خواست شرایط و زمینه را برای حضور و سرمایه گذاری فعالان بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت و دانش آنها بیش از پیش فراهم کنند.