به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج بیست و هشتمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد در اتاق یاسوج برگزار گردید.
بیست و هشتمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد با حضور استاندار، رئیس اتاق یاسوج، معاون اقتصادی استاندار، رئیس سازمان برنامه و بودجه، اعضاء شورا، برخی از مدیران دستگاههای مربوطه و نمایندگان و فعالین بخش خصوصی در سالن جلسات اتاق یاسوج برگزار شد.
این نشست با دو دستور کار آغاز بکار کرد:
دستور کار جلسه :
۱- بحث و بررسی پیرامون واحدهای تولیدی دریافت کننده تسهیلات رونق و میزان اثر گذاری این تسهیلات بر فعالیت مجدد این واحدها و آسیب شناسی آن دسته از واحدهایی که با تزریق منابع مالی امکان برگشت به چرخه تولید را دارند.
۲- گزارش سازمانهای مدیریت و برنامه ریزی ، صنعت و معدن و تجارت ، جهادکشاورزی ، ادارات کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری ، تعاون ، کار و رفاه اجتماعی ، دبیرخانه شورای هماهنگی بانکهای استان و تامین اجتماعی درخصوص بند ۱و ۵ صورت جلسه بیست و ششمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مورخ ۲۶/۱/۱۳۹۶
بنیاد برکت برای کاهش ۵ درصدی بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد اعلام آمادگی کرد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست اظهار کرد : بنیاد برکت برای کاهش پنج درصدی نرخ بیکاری در این استان اعلام آمادگی کرده است و بر اساس برنامه ریزیها بخش عمده این طرح بر عهده این نهاد خواهد بود.
سید موسی خادمی افزود: نرخ بیکاری کنونی استان ۱۳،۳ درصد است و در صورت اجرای این طرح نرخ بیکاری استان به هفت درصد خواهد رسید.
وی اظهار داشت: برنامه ریزی این طرح بر عهده دستگاههای اجرایی استان است و دستگاههای مختلف باید برنامههای خود را در این زمینه تدوین کنند.
خادمی بیان کرد: بنیاد برکت اعلام آمادگی کرده است که پشتیبان طرحهای اشتغال استان خواهد بود و تا دستیابی به نتیجه با مدیریت استان هماهنگ باشد.
وی عنوان کرد: پشتیبانی این نهاد به روشهای مختلفی از جمله ایجاد واحدهای تولیدی بهصورت مستقیم، پرداخت تسهیلات و یا کمکهای مالی خواهد بود.
کهگیلویه و بویراحمد بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۳۹۵ بیش از ۷۱۳ هزار نفر جمعیت دارد.
بر اساس گزارشها نرخ بیکاری در کهگیلویه و بویراحمد از ۱۷،۷ درصد در سال ۹۴ با ۴،۴ درصد کاهش به حدود ۱۳،۳ درصد در سال ۹۵ رسید.
کهگیلویه و بویراحمد از سال ۹۲ تا ۹۴ بالاترین نرخ بیکاری را در کشور داشت و از برنامه سوم به این طرف مقام اول یا دوم بیکاری مربوط به این استان بود.
براساس برنامه ششم باید سالانه هفت هزار شغل در استان فراهم بشود
رییس سازمان مدیریت برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد که براساس برنامه ششم باید سالانه هفت هزار شغل در این استان فراهم بشود تا نرخ بیکاری در س ۱۴۰۰ به هفت درصد برسد.
نوروزی, تعداد فرصت های شغلی که قرار است در برنامه ششم توسعه در کشور ایجاد شود را ۹۹۵ هزار فرصت ذکر و خاطرنشان کرد: در صورت همراهی بنیاد برکت در کهگیلویه و بویراحمد شاهد کاهش مطلوب نرخ بیکاری در این برنامه خواهیم بود.
وی گفت: متاسفانه شکاف قابل تاملی بین نرخ بیکاری جوانان و زنان کهگیلویه و بویراحمد در چندساله اخیر با نرخ بیکاری جوانان و زنان کشور ایجاد شده است.