به گزارش روابط عمومی اتاق یاسوج سمینار آموزشی، تخصصی “اصول و آداب تشریفات اداری / تجاری”  به همت واحد آموزش اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی یاسوج برگزار شد.
اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج در راستای اهداف آموزشی و پژوهشی خود، سمینار یک روزه ای را تحت عنوان« اصول و آداب تشریفات اداری / تجاری» و با دعوت ازبازرگانان، فعالین اقتصادی استان، واحدهای صنعتی استان، دانشجویان و علاقه مندان، در سالن همایش های ساختمان این اتاق برگزار کرد.
واحد آموزش اتاق بازرگانی یاسوج با همکاری موسسه آموزشی پژوهشی اتاق ایران ماهانه سمینارهایی را با موضوعات مختلف اقتصادی در سطح استان و با دعوت از فعالین موفق اقتصادی و اساتید برجسته کشوری برگزار می کند.
گفتنیست در این سمینار مباحثی از جمله تشریفات و ارتباطات، تشریفات در روابط عمومی، مراحل تشریفات ۱) استقبال: نحوه معرفی برای آشنایی، نحوه معرفی در میهمانی ها، سلام و احوالپرسی، دست دادن، لباس پوشیدن و سخن گفتن. ۲) حمل و نقل: انتخاب مسیر، انتخاب همراهان، انتخاب وسیله نقلیه و آداب رانندگی. ۳) اسکان: نشستن دور میز غذا، مکان تشکیل جلسه، رنگ در طراحی محیط، چه رنگی برای کجا و برنامه ریزی مکان دیدار و مذاکره. ۴) پذیرایی: آداب میهمان نوازی، انواع میهمانی، انواع پذیرایی، ظروف میز، آداب غذا خوردن، تکنیک های سخنرانی و مذاکره بر روی میز نهار. ۵) بدرقه: هدیه دادن و ویژگی های آن، آداب اهدای گل، هدیه به میهمانان خارجی، چگونگی بدرقه و همچنین: بررسی تاثیر انتخاب نوع میز جلسه، آداب سخنرانی، مذاکره ساکت (Silent Negotiation)،  تاثیر معجزه آسای زبان بدن (Body Language)،  پوشش و البسه رسمی، آداب کارت ویزیت، آداب تماس تلفنی و آداب ارتباط ایمیلی توسط آقای وحید نثائی (مدرس، مولف و نویسنده حوزه های مدیریت، بازاریابی و تشریفات و از اساتید برجسته موسسه آموزشی و پژوهشی اتاق بازرگانی ایران)  تدریس شد.