سید موسی خادمی در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با اشاره به برنامه‌ریزی دستگاه‌ها برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: مدیران دستگاه‌های استان هر هفته اقدامات و عملکرد خود در راستای اقتصاد مقاومتی را در جلسه ستاد فرماندهی گزارش دهند تا عملکرد استان به معاون رئیس جمهور به عنوان رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی ارائه شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در ادامه بازگشت واحدهای تولیدی راکد و نیمه فعال به چرخه تولید را از برنامه‌های استان در راستای اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: دولت ۱۶ هزار میلیارد ریال اعتبار و ۸۰ میلیارد تومان یارانه برای بازگشت واحدهای تولیدی راکد به چرخه تولید در نظر گرفته که سهم استان ۴۰۵ میلیارد تسهیلات و ۱۷ میلیارد تومان یارانه است.
وی عنوان کرد: این مبالغ برای بازگشت ۲۲۸ واحد صنعتی و کشاورزی به بخش تولید در نظر گرفته شده که طرح‌های گردشگری مشمول این تسهیلات نمی‌شود.
مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ایجاد طرح‌های اقتصاد مقاومتی در روستاها از طریق ارائه وام‌های کم‌بهره گفت: بخشی از اعتبارات در نظر گرفته شده برای اشتغال روستا باید توسط استانداری‌ها تأمین شود که تاکنون از سوی مسؤولان کشوری چیزی به استان ابلاغ نشده و این طرح بیشتر در قالب سخنرانی و تفاهم‌نامه بوده است.
خادمی افزود: در صورت اعلام این طرح از سوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری به استان، در شورای برنامه‌ریزی مطرح و در صورت امکان، استانداری در اجرای طرح اقتصاد مقاومتی در روستاها مشارکت می‌کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه دولت در استان مظلوم واقع شده گفت: صدا و سیمای استان هر هفته گزارشاتی از بازگشت واحدهای راکد به چرخه تولید و ایجاد اشتغال تهیه و عملکرد مسؤولان استان در این خصوص را اطلاع‌رسانی کند.
وی با اشاره به برجسته کردن اقدامات و عملکرد مثبت دولت در استان گفت: پرداختن به نکات منفی سودی به حال استان ندارد بلکه نکات مثبت برجسته و اطلاع‌رسانی شود.
مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد بر لزوم همکاری بانک‌ها در اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی تأکید کرد و یادآور شد: همکاری بیمه تأمین اجتماعی، مالیات و بانک‌ها در طرح‌های اقتصاد مقاومتی مصوبه دولت است و باید در این خصوص همکاری شود.