به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی یاسوج شانزدهمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد پیش از ظهر امروز با حضوراستاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاونین استاندار، رئیس اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی یاسوج، اعضاء شورا، برخی از مدیران دستگاههای مربوطه و نمایندگان و فعالین بخش خصوصی در سالن شماره یک استانداری برگزار شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با اشاره به توسعه صادرات غیرنفتی در استان افزود: تحقق این امر منجر به اشتغالزایی پایدار، کاهش نرخ بیکاری و رونق هر چه بیشتر اقتصاد استان می شود.

موسی خادمی بیان کرد: تامین اعتبارات مورد نیاز و فراهم کردن زیرساخت ها، شرایط و امکانات لازم برای توسعه روزافزون صادرات غیرنفتی کهگیلویه و بویراحمد ضروری است.

خادمی اظهار کرد: کمیته ای با حضور سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل میراث فرهنگی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، گمرگ، استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد تشکیل و اقدام به تهیه گزارشی در مورد وضعیت صادرات غیرنفتی این استان و راهکارهای رونق آن کند.

وی عنوان کرد: این گزارش در نشست بعدی شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی کهگیلویه و بویراحمد ارایه و مورد بررسی همه جانبه قرار گیرد.

خادمی ابراز داشت: گزارش تهیه شده باید شامل مقدمه، قابلیت ها، اهداف، میزان تولید، موانع، برنامه ها، الزامات، راهبردها، چشم انداز، بازارهای هدف و اعنبارات مورد نیاز باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: برنامه توسعه صادرات غیرنفتی بخش ها و حوزه های مختلف اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد به گونه ای تهیه و تدوین شود که قابلیت اجرایی داشته و بر اساس شرایط، امکانات و اعتبارات موجود در این استان باشد.

خادمی گفت: دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد موظفند برای حمایت از بخش تولید این استان در اجرای پروژه های عمرانی خود از سیمان تولید استان به ویژه یاسوج استفاده کنند.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج نیز در این نشست گفت: صادرات غیرنفتی در استان وضعیت مطلوبی ندارد جبار کیانی پور افزود: کهگیلویه و بویراحمد کارنامه چندان درخشانی در زمینه توسعه صادرات غیرنفتی ندارد و دلیل این موضوع نیز بررسی و آسیب شناسی شده است.

وی بیان کرد: بر اساس این بررسی و آسیب شناسی یکی از عوامل اصلی موثر در پایین بودن میزان صادرات غیرنفتی کهگیلویه و بویراحمد وجود مشکلات ساختاری و زیرساختی در این استان است.

کیانی پور اظهار کرد: تاسیس و فعال شدن ستاد صادرات در کهگیلویه و بویراحمد و ارتباط مستمر آن با سازمان توسعه تجارت کشور در رونق هر چه بیشتر صادرات غیرنفتی این استان موثر است.

وی عنوان کرد: برای رونق روزافزون صادرات غیرنفتی کهگیلویه و بویراحمد نشست های ماهانه توسعه صادرات استان هر ۱۵ روز یکبار برگزار شود.

کیانی پور ابراز داشت: ورود سیمان های نامرغوب و دارای قیمت پایین سایر نقاط کشور به بازار کهگیلویه و بویراحمد موجب رکود صنعت سیمان این استان شده است.

وی افزود: باید کارخانه های سیمان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه یاسوج بیش از پیش حمایت شده و راهکارهای مناسب برای رفع این مشکل مهم اندیشیده شود.

کیانی پور گفت: استفاده دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد از سیمان تولید این استان به ویژه یاسوج و جلوگیری از ورود سیمان های نامرغوب سایر نقاط کشور به استان از جمله راهکارهای خروج صنعت سیمان استان از رکود است.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: توانمندی ها و ظرفیت های جدید برای توسعه صادرات غیرنفتی استان بررسی و شناسایی شود.

حسن نوروزی افزود: در زمینه تامین اعتبارات و امکانات مورد نیاز برای کمک به توسعه صادرات غیرنفتی کهگیلویه و بویراحمد اقدام و تلاش شود.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، گفت: باید کیفیت مطلوب سیمان تولید این استان به ویژه یاسوج به مردم استان اطلاع رسانی شود تا ذهنیت های منفی گذشته از بین برود.

پژمان نیک اقبالی افزود: مقایسه کیفیت سیمان تولید کهگیلویه و بویراحمد به ویژه یاسوج با سیمان سایر نقاط کشور و با حضور کارشناسان اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی این استان در نشست بعدی شورای فنی استان انجام خواهد شد.

وی بیان کرد: پس از انجام این مقایسه کیفیت مطلوب یا نامطلوب سیمان تولید کهگیلویه و بویراحمد به ویژه یاسوج در قالب یک بخشنامه به سازمان نظام مهندسی، شهرداری ها و دستگاه های اجرایی استان ابلاغ می شود.