به گزارش پانا، محسن جلالی پور در ارتباط تلفنی یکشنبه شب در برنامه پایش ضمن تشریح مهمترین برنامه های کاری خود اظهار کرد: اتاق بازرگانی مسیری را در پیش دارد که بی تردید هر روز به سوی پیشرفت بیشتر حرکت می کند و این مسیری است که اتاق بازرگانی از دوره ریاست آقای خاموشی و آقای نهاوندیان و پس از آنها مهندس شافعی اتاق ایران را در این جهت هدایت کردند.
وی ادامه داد: قطعاً تا به امروز کارهای بسیاری توسط فعالان و مسئولان و اداره کنندگان اتاق بازرگانی صورت گرفته اما به نظرم کارهای بسیار زیاد و بیشتری نیز بر روی زمین مانده است.
رئیس اتاق بازرگانی ایران خاطر نشان کرد: فکر می کنم از وظایف اصلی ما در اتاق پیش رو در شرایط فعلی پساتحریم و اقتصاد متکی به نفت به نحوی است که باید حرکت به سوی ارتقاء و جایگاه بخشیدن به بخش خصوصی واقعی همچنین حضور واقعی این بخش و استفاده از توان و ظرفیت فعالان اقتصادی کشور باشد.
جلالی پور با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی دوره هشتم اصلی ترین رسالت خود را تجلی و شکل دادن بخش خصوصی به معنای واقعی می داند، افزود: تلاش خواهیم کرد تا اتاق بازرگانی را در جایگاهی قرار دهیم که بتواند نیاز کشور را که بسیاری از مسائل دوران تحریم بر اقتصاد و معیشت ایران تحمیل شده، مرتفع شود.
وی تصریح کرد: بی شک اتاق بازرگانی از موقعیت و جایگاه تولید کنندگان کشور در تمام عرصه ها دفاع خواهد کرد و مطالبات و مسائل تولید را بیش از پیش در صحن کشور خواهیم داشت و در ابتدای کار تعریفی از تولید، اقتصاد بخش خصوصی و حمایت مورد نیاز در این عرصه را ارائه می دهیم.
رئیس اتاق بازرگانی گفت: حمایت از تولید باید معنا دارد باشد و حضور تولید کننده در بازارهای داخلی و جهانی لازمه هماهنگی و همگونی با فضای بین المللی است و داشتن مشکلات فعلی ما در شرایط تحریم به نحوی است که من شخصاً به عنوان یک تولید کننده احساس می کنم ممکن است بعداز تحریم ها نیز تولید کشور با مشکلات جدیدی مواجه شود.
رئیس جدید اتاق ایران در یک نگاه
به گزارش ایلنا، رئیس اتاق ایران، ورود به اتاق و حضور فعال در تشکل های تخصصی را از جمله اقدامات مهم و ضروری برای فعالان اقتصادی می داند و توسعه دیدگاه تشکل گرایی را از ضروری ترین برنامه های اتاق ارزیابی می کند.
محسن جلالپور در دهههای گذشته به تدریج کار و فعالیت تجاری خود را توسعه داد و با ورود به عرصه صادرات، در طول این ۳۰ سال بالغ بر یک میلیارد دلار صادرات انجام داد.
در تشریح روند اقدامات این فعال اقتصادی می توان گفت که از دهه ۶۰ وارد عرصه تولید و فعالیت های اقتصادی شد هرچند در ابتدا سطح فعالیت چندان گسترده ای نداشت. در دهه ۷۰ صادرات را شروع کرد و امروز با داشتن بزرگترین پایانه ترابری پسته به عنوان اولین صادرکننده این محصول شناخته می شود.
البته کم کم سطح فعالیت های خود را به حوزه های دیگر ازجمله نساجی، سیمان، استیل و فراورده های معدنی سوق داد و در دهه ۸۰ کار روی معدن مس را آغاز کرد.
رئیس اتاق ایران، ورود به اتاق و حضور فعال در تشکل های تخصصی را از جمله اقدامات مهم و ضروری برای فعالان اقتصادی می داند و توسعه دیدگاه تشکل گرایی را از ضروری ترین برنامه های اتاق ارزیابی می کند، به همین دلیل طبق اظهارات وی در دوره نائب رئیسی خود در اتاق ایران تمام هم و غم خود را به توسعه این نگرش و گسترش و انسجام تشکلی معطوف کرد و خوشبختانه توانست با برنامه ریزی های دقیق تعداد تشکل های زیرمجموعه اتاق ایران را تا ۴ برابر افزایش دهد و انسجام خوبی را در بین آنها به وجود آورد.
جلالپور که خود موسس انجمن پسته ایران است، در دوره هفتم با نگاهی به قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و تاکید آن بر انسجام دهی تشکلی از سوی اتاق ایران و از آنجایی که مسئولیت این کار را از طرف هیئت رئیسه بر عهده گرفته بود، منشور تشکلی را به تصویب رساند و حال که ریاست اتاق را برای دوره هشتم در اختیار دارد، فرصت اجرای منشور را به دست آورده است تا بتواند راهی که خود آغاز کرده است به پایان نیز برساند.
این فعال اقتصادی در دوره سوم هیئت نمایندگان وارد اتاق کرمان شد و در دوره چهارم به عنوان عضو هیئت نمایندگان اتاق کرمان حضورش را در اتاق جدی تر دنبال کرد. در دوره پنجم و ششم رئیس اتاق کرمان و در دوره هفتم با حفظ ریاست اتاق کرمان توانست به عنوان نائب رئیس اتاق ایران نیز انتخاب شود.