IMG_2621صبح روزچهارشنبه ۲۳ بهمن ماه ۱۳۹۲ نهمین جلسه هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی یاسوج در محل سالن جلسات اتاق یاسوج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اتاق یاسوج این نشست ۳ ساعته با حضور مهندس دیودیده رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان و همچنین مهندس صمیمی معاون امورصنایع سازمان صنعت معدن و تجارت استان و مهندس کرمی کارشناس امور تجارت خارجی سازمان صنعت معدن و تجارت استان برگزار شد.

جبار کیانی پور رئیس اتاق یاسوج در ابتدای این جلسه با تبریک ایام الله دهه فجر اظهار داشت:حماسه بیادماندنی ۲۲ بهمن تبلور اتحاد و یکپارچگی ملت بزرگ ایران در مقابل تجاوزات  نظام سلطه بود, وی افزود: به درستی مردم ما نشان دادند که در هر شرایطی می توانند در کنار هم جمع شوند و با اتحاد خود توطئه های دشمنان را نقش برآب کنند.

کیانی پور خاطرنشان کرد: آن چیزی که در ۲۲ بهمن امسال شاهدش بودیم اتفاق جدیدی بود که شاید در طول چند سال گذشته بی سابقه بود؛ همه ی مردم کشور با همه ی تفکر ها و اندیشه ها در یک حضور  بزرگ و صمیمی جشن ۲۲ بهمن را برای سی و پنجمین سال برگزار کردند و این وحدت و یکپارچگی موجب افتخار است.

رئیس اتاق یاسوج در ادامه ی این نشست تصریح کرد: همانطور که همه ی ما در جریان هستیم در دولت تدبیر و امید اهتمام جدی بر معیشت مردم و بهبود فضای کسب و کار در دستور کار دولتمردان کشور قرار گرفته است و به تبع آن مدیریت ارشد استانمان هم این امر را در ابتدای ورودشان به استان جدی گرفته اند به طوری که در طول این چند ماهی که از دولت تدبیر و امید می گذرد شاهد حرکت های بسیار زیبا و جالبی در سطح استان در بحث حمایت از تولید هستیم.

جبار کیانی پور ادامه داد: در این مدت کوتاه عملا به اندازه ۲-۳ سال گذشته در بحث حمایت از تولید کار کردیم و تنها استانی هستیم که ۳ جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی را برگزار کرده است.وی افزود: در راستای برگزاری جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی  ۱۲ جلسه کارگروه تخصصی داشتیم که در این ۱۲ جلسه بالغ بر ۶۰ طرح را تعیین تکلیف کردیم.

در ادامه ی این نشست مهندس دیودیده رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان ضمن تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به برنامه های سازمان صنعت معدن و تجارت اشاره کرد و اظهار داشت: برنامه ای که مجموعه ما چه در سطح عالی و چه در سطح استانی داریم این است که کارهای اجرایی حوزه اقتصادی را به تشکل ها و نهاد غیر دولتی واگذار کنیم.وی افزود: مهمترین تشکلی که می تواند این کار را انجام دهد اتاق بازرگانی,صتایع,معادن و کشاورزی است.

دیودیده تصریح کرد: از آنجایی که دولت محدودیت ها و کمبود های خاص خودش را دارد و سیستم هاتی دولتی به دلیل وجود روال های اداری در این زمینه بسیار کند عمل می کنند, در هیچ کشوری بخش های دولتی در زمینه اقتصادی موفق نبوده اند. بنابراین یکی از کارهایی که ما درخود  برنامه داریم این است که این امور را به اتاق و دیگر نهادهای غیر دولتی واگذار کنیم تا سازمان صنعت معدن و تجارت نقش سیاستگذار و یک حامی را برای این نهادها داشته باشد.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان در بخش دیگری از سخنان خود به جلسات شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه استان ما در این زمینه یکی از موفق ترین استانها بوده است به طوری که بیشترین جلسات تخصصی شورای گفت و گو در استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شده است. وی افزود این جلسات نتایج بسیار خوبی در حمایت از تولید و سرمایه گذاری داشته است.

در ادامه روسای کمیسیون های تخصصی اتاق یاسوج به توضیح ساز و کار کمیسیون های تخصصی اتاق پرداختند و هر کدام گزارشی از عملکرد یک ماه اخیر کمیسیون خود  ارائه دادند.

در ابتدا کیهان ایمانی عضوهیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون کشاورزی حضور مشاورین تخصصی در کمیسیون های اتاق یاسوج را مثمر ثمر دانست و افزود: خوشبختانه با حضور مشاور تخصصی کشاورزی و مسولین مرتبط با موضوعات مطرح شده در جلسات کمیسیون شاهد نتایج مثبتی هستیم و امیدواریم با ادامه این روند بتوانیم راهکارهای کارشناسی و عملی برای حل مشکلات فعالین حوزه کشاورزی پیدا کنیم تا در جلسات آینده شورای گفت و گو مطرح شوند و در خصوص آنان تصمیم گیری شود.

عبدالحسین تقویان عضوهیئت نمایندگان اتاق یاسوج و رئیس کمیسیون تجارت اتاق نیز به تشریح جلسات کمیسیون تجارت پرداخت و اظهار داشت: در سال جاری کمیسیون تجارت اتاق بیش از ۵ جلسه تشکیل داده است وی بررسی وضعیت مشکلات صادرات استان، بررسی وضعیت مالیات آهن فروشان و بررسی برند سازی فرش استان را از مهمترین موضوعات این جلسات دانست و افزود امیدواریم با همکاری مسولان ذیربط مصوبات این جلسات به نتیجه برسند.

در بخش دیگری از این نشست عزیز الله فتحی عضوهیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون بانک و بیمه گفت: کمیسیون بانک و بیمه از کمیسیون های مهم و تخصصی اتاق است، و عملا بخش زیرساخت ها و حمایت های مالی را می تواند پشتیبانی کند. فتحی با بیان اینکه اتاق  به عنوان پارلمان بخش خصوصی مطرح است افزود: بر این اساس در جلسات قبل کمیسیون بانک و بیمه پیشنهاد دادم که مشوق های سرمایه گذاری و حمایت از تولید و تخصیص تسهیلات با حمایت و اعمال یارانه از طریق دولت برای بخش های خصوصی مناطق کمتر توسعه یافته برای بررسی در جلسات آینده کمیسیون مطرح شود. چرا که در استانهای کمتر برخوردار مانند کهگیلویه و بویراحمد هم زیرساخت های کافی و امکانات لازم برای تولید کنندگان در استان وجود ندارد و هم بنیه مردم از لحاظ مالی ضعیف است. فتحی تصریح کرد این مشکلات از عواملی است که موجب می شد یک تولید کننده در استان ما نتواند موفق باشد؛ و امید است با تصویب همچنین مصوباتی از سوی دولت هم تولید کنندگان بتوانند در استان موفق باشند و هم سرمایه گذاران برای حضور در استان  تشویق شوند.

برای مشاهده تصاویر در ابعاد بزرگتر روی تصاویر کلیک کنید