معاون صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان ۹۰ معدن دارد که از این تعداد ۶۰ مورد فعال، ۲۵ مورد در حال تجهیز و پنج مورد نیز غیرفعال است.

امید موسوی ظهر سه شنبه در جمع خبرنگارانبا اشاره به ظرفیت‌های قابل قبول کهگیلویه و بویراحمد در زمینه برخورداری از معادن مختلف اظهار داشت: این استان دارای معادن غنی گوناگونی است که با شناسایی این معادن و استخراج  آنها می‌توان زمینه رشد و توسعه هرچه بیشتر بخش معدن را فراهم کرد. وی افزود: عمده ترین معادن استان، معادن سنگ آهک، بوکسیت، سلستین، سنگ گچ، سنگ لاشه، مالون، شن و ماسه کوهی، مارن، مرمریت، نمک آبی، سنگ لاشه برای ریگ نمره بندی شده پودر سنگ، خاک نسوز و گوگرد است.

وی بیان داشت: معدن آهک تنگ سپو و مارن در دهدشت، فسفات در چرام و مارن در کاکان از جمله معادن غیرفعال کهگیلویه و بویراحمد است.

موسوی اظهار داشت: این معادن به دلیل عدم اجرا و راه‌اندازی واحد‌های صنایع معدنی در کنار آنها راکد هستند.

وی با بیان اینکه ظرفیت‌های بالای کهگیلویه و بویراحمد در زمینه برخورداری از معادن ناشناخته مانده است، گفت: باید در راستای به فعل کردن این ظرفیتها و استفاده از این نعمتهای خدادادی تبلیغات و اطلاع رسانی بیشتری انجام شده و زمینه سرمایه گذاری در این خصوص فراهم شود.

موسوی با اشاره به شرایط کوهستانی و جغرافیایی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: این استان دارای معادن فراوانی شامل معدن مس خونگاه با عیار بالای دو و نیم درصد، معدن بوکسیت، سیلیس و خاک نسوز بوده که به دلیل قرار گرفتن در مناطق حفاظت شده امکان استخراج آنها امکانپذیر نیست و با مشکلاتی همراه است.