جبار کیانی با اشاره هجمههای دشمن علیه دولت جمهوری اسلامیایران اظهارداشت: دشمن با فشارهای اقتصادی یک نوع گروگان گیری بوجود آورده که اقتصاد را در مقابل سیاست قرار دادهاست.
وی نیز در مورد عدم تحقق برخی از برنامههای دولت در استان سخن به میان آورد و اظهارکرد: در کهگیلویه و بویراحمد خیلی از کارگاههای تولیدی تعطیل و غیرفعال است و باید زمینه تولیدات در استان را با برنامهریزی صحیح و فعال نمودن بخش خصوصی افزایش دهیم.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج تصریح کرد: دشمن از بیکاری جوانان خرسنداست، افزایش کارگاههای تولیدی، فعال نمودن بخش خصوصی به همت دولت، ایجاد اشتغالزایی های کلان در سطحکشور راهکاری برای مایوس کردن دشمنان زبوم این مرز و بوم است.
کیانی حمایت بانکها و دستگاههای دولتی را برای افزایش سرمایه گذاری در بخش خصوصی موثر دانست و افزود: با حمایت بانکها و مسئولین میتوانیم ظرفیتها و پتانسیلهای استان را شکوفا سازیم.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان نیز در این جلسه گفت: نبود خشککن محصولات مرغداری در استان یکی از معضلات تولید مرغ است و امیدواریم هر چه سریعتر مرتفع گردد.
یعقوب موسوی به ذرت کشتشده در استان اشاره کرد و افزود: این ذرت در جاهای دیگر خشک میشود و هزینه تولید را افزایش میدهد که با حمایت بخشخصوصی میتوانیم برای این مشکل چارهاندیشی کنیم.
موسوی ادامه داد: به جرأت میتوان گفت استان کهگیلویه و بویراحمد از نظر ظرفیت پتانسیل در کشور رتبه اول دارد. امکانات رشد و توسعه فراهماست و باید مردم و بخش خصوصی پای کار بیایند.
وی از تصویب ۲۴ میلیارد تومان برای حوزه کشاورزی خبرداد و افزود: با برنامهریزی و پایکار آمدن بخشخصوصی و مسئولان به راحتی این بودجه قابل جذب است.
معاون برنامهریزی استانداری همچنین با اشاره به برخی از مشکلاتاقتصادی اظهارکرد: اینگونه مشکلات تا حدوی به استان بر میگردد و برخی هم مربوط به کشور است که باید با بررسی و شناسایی به حل مشکلات بپردازیم.
فرهادباقرپور در ارتباط با مشکلات مالیاتی کارگاههای تولیدی و سرمایهگذاران در استان بیانکرد: قانون مالیات به طور خاصاست و ما از دستگاه اقتصادی و دارایی خواستهایم تا بگونهای عمل نمائند که فشار کمتری به تولیدکنندگان وارد شود.
وی با اشاره به جنگاقتصادی علیه دولت اسلامی ایران ابرازداشت: مهمترین راه دور زدن تحریم و جنگ اقتصادی دشمن، درک صحیح اقتصاد مقاومتی میباشد، این واژه واژهای جدیدی است که برای اولینبار در مجامع اقتصادی کشور مطرح شدهاست.
معاون استاندار گریزی به تولیدکنندگان مرغ در استان زد و گفت: زمانی مرغداران حاضر نبودند مرغ وارد بازار کنند و به گفته خودشان تعهد خارجاز استان داشتند، که سریعاً از اتحادیه مرغداران خواستیم تا به صورت جد این موضوع را بررسی و قیمت خرید نهاده مرغ از بیرون به آنها داده میشود را پیگیری نمائید.
باقرپور با اشاره به وجود ۲۰ هزار نهاده مرغ در استان اظهار داشت: این نهاده باید به صورت عادلانه در اختیار مرغداران قرار گیرد تا مشکلات تولیدکنندگان این صنف بر طرف گردد.
این مسئول در ادامه از محدود بودن منابع بانکی خبر داد و ابرازداشت: منابع بانکی در استان از ۴ صدم درصد به ۲ صدم درصد رسیده که با برنامهریزی های انجام گرفته اهتمام طرحهای نیمه تمام در اولویت کار دولت قرار گرفت.