به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج، شصت و نهمین نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان، با دستور کارهای: پیگیری مصوبات جلسه قبل، بررسی وضعیت طرح های نیمه تمام تولیدی بخش های مختلف اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد و برنامه ریزی به منظور راه های تامین منابع لازم جهت تکمیل این طرح ها و همچنین پیرامون مسائل و مشکلات شرکت نمایشگاههای دائمی استان؛ با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون اقتصادی استاندار، نماینده دادستان، مدیران کل دستگاه های اجرایی استان و و اعضای شورا در محل سالن جلسات اتاق یاسوج برگزار شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست اظهار داشت: با توجه به شعار راهبردی امسال، ۴۰ میلیارد تومان از سرجمع اعتبارات استانی برای توسعه شرکت های دانش بنیان در نظر گرفته شده است.
سید علی احمدزاده گفت: امسال بنا به فرمایش مقام معظم رهبری به نام دانش بنیان نامگذاری شده است که باید همه مسئولان به سمت دانش بنیان کردن تولیدات پیش روند زیرا بهره وری بدون دانش بنیان کردن امکان پذیر نیست.
وی افزود: سپاه در استان هم به موضوع مهم دانشبنیانها ورود کرده و پای کار آمده است و استفاده از دهکده سپاه ظرفیت خوبی برای توسعه شرکت های دانش بنیان است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به معدن بوکسیت در چرام، اضافه کرد: بوکسیت استان به صورت خام به جاجرم انتقال داده می شود و هیچ بهره وری و سودی نصیب استان نمی شود.
وی با تاکید بر ایجاد مشاغل خانگی در استان، تصریح کرد: ایجاد اشتغال پایدار در استان مهم است و چنانچه اشتغال خانگی پایدار ایجاد شود کار بزرگی در استان کهگیلویه و بویراحمد صورت گرفته است.
احمدزاده عنوان کرد: دبیرخانه گفتوگوی دولت و بخش خصوصی برای ایجاد اشتغال خانگی پایدار ورود کند و در این زمینه از تجارب بخش خصوصی بهرهمند شود.
وی ابراز داشت: توسعه مشاغل خانگی در کهگیلویه و بویراحمد در تحقق ایجاد ۱۳ هزار شغل تعهد اشتغالزایی استان بسیار موثر است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: طبق وعده صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به زودی وزیر با تیم کاملی از مدیران وزارت به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر خواهند کرد لذا در فرصت باقیمانده نیازمندیها و خواستههای استان برای ارائه احصا شود.
احمدزاده اضافه کرد: هلدینگ های بزرگی در استان های مختلف وجود دارد اما این استان از وجود آنها بی بهره است که باید نیاز سنجی های استان به خوبی در این سفر مطرح شود.
وی با اشاره به وضعیت طرح نهضت ملی مسکن، گفت: در یاسوج و باشت مشکل زمین برای اجرای این طرح وجود دارد البته چون باشت متقاضی زیادی نداشت به گچساران انتقال داده شدند و در حال حاضر تنها یاسوج دچار مشکل است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: برای رفع این مشکل، کار خرید زمین در دستور کار قرار گرفت و علیرغم اینکه گروهی از وزارت راه و شهرسازی به استان آمدند اما زمین خریداری نشد و به دنبال خرید زمین از بخش خصوصی برای طرح نهضت ملی مسکن هستیم.
احمدزاده عنوان کرد: ۵۰ درصد متقاضیان طرح نهضت ملی از شهر یاسوج هستند و در حال حاضر عملیات احداث مسکن در چند نقطه از یاسوج آغاز شده اما همچنان نبود زمین از موانع پیشرو است که امیدواریم به کمک بخش خصوصی رفع شود.
وی بیان کرد: دستگاه های اجرایی هنوز در رابطه با اجرای کد آیسیک اقدامی انجام نداده اند در حالی که باید هدف گذاری شود که کجای کار هستیم و به کجا باید برسیم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بانک های استان باید میزان تسهیلات در بخش های مختلف از جمله صنعت، کشاورزی، گردشگری و موارد دیگر را ارائه دهند و میزان انحراف تسهیلات مشخص شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان نشست گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خواستار تشکیل پنجره واحد برای اخذ استعلامها و مدیریت زمان شد و عنوان کرد: علاوه بر تشکیل پنجره واحد، اقتصاد و دارایی میتواند به عنوان دبیرخانه انتخاب و با تأیید دستگاههای نظارتی، مرجع استعلام باشد تا استعلامهای متعدد دستگاهها و بانکها زمان را از تولید کنندگان نگیرد.