رئیس اتاق بازرگانی یاسوج تأکید کرد:همکاری دولت و بخش خصوصی برای ایجاد بنگاه‌های کوچک اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یاسوج بر ضرورت همکاری دولت و بخش خصوصی برای ایجاد بنگاه‌های کوچک اقتصادی در کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد.
جبار کیانی‌پور امروز در بیست و سومین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با موافقت مسؤولان ارشد استان نشست‌های گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی به جای سالن استانداری از این پس در سالن اتاق یاسوج برگزار می‌شود.
رئیس اتاق یاسوج در ادامه بر ضرورت ایجاد بنگاه‌ها کوچک اقتصادی در استان تأکید کرد و افزود: دولت و بخش خصوصی همت جدی برای ایجاد بنگاه‌ها کوچک اقتصادی داشته باشند.
کیانی‌پور بیان کرد: توسعه کارآفرینی خرد در دستور کار اتاق بازرگانی استان است و دستگاه‌ها برای توسعه آن همکاری می‌کنند.
جبار کیانی پور افزود: فعالان اقتصادی مطرح بخش خصوصی در این زمینه، کارآفرینان جوان را زیر چتر حمایتی خود قرار می‌دهند.

وی اظهار داشت: شرایط قانونی برای پرداخت بدهی‌های دولت به بخش خصوصی و پیمانکاران فراهم شده است و دستگاه‌های اجرایی می‌بایست از این وضعیت برای پرداخت بدهی‌های خود استفاده کنند.

کیانی پور بیان کرد: براساس مصوبه های دولت و دستورالعمل‌های بانک مرکزی، بانک ها نباید کمبود منابع را بهانه پرداخت نکردن تسهیلات و رونق تولید کنند.

وی عنوان کرد: حدود سه ماه از سفر هیأت دولت به استان می‌گذرد که بخش خصوصی و اقتصادی استان مطالبه‌گر مصوبات سفر هستند.
این مسؤول، خواستار استفاده از اسناد خزانه برای پرداخت مطالبات بخش خصوصی شد و با بیان اینکه بانک‌های عامل پیگیر جذب مصوبات سفر باشند، مطرح کرد: شرایط قانونی برای پرداخت بدهی‌های دولت به بخش خصوصی و پیمانکاران ایجاد شده و دستگاه‌ها از این فرصت برای پرداخت بدهی‌های خود استفاده کنند.
جبار کیانی پور در این نشست اظهار داشت: با توجه به اینکه دولت، اتاق بازرگانی را مسئول پیگیری رویدادهای سفر خود به استان قرار داد، مصوبات این سفر توسط اتاق بازرگانی در نشست های شورای گفت و گو پیگیری خواهد شد.
وی افزود: حدود سه ماه از سفر هیئت دولت به استان سپری می‎شود و بخش خصوصی و بخش‎های اقتصادی مطالبه‎گر دستاوردهای سفر هستند.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج گفت: در این نشست از نقطه نظر مجموعه مدیران دولت استفاده می‎کنیم که چه راهکارهایی برای عملیاتی کردن این مصوبات وجود دارد و چه کمک‎هایی از عهده بخش خصوصی برمی‌آید.
کیانی پور در ادامه با اشاره به اهتمام دولت برای ایجاد اشتغال در کشور، افزود: باید بخش خصوصی و دولتی همت جدی برای ایجاد بنگاه‌های کوچک کارآفرینی در استان داشته باشند.
رئیس اتاق بازرگانی یاسوج به موضوع اعمال جریمه پلکانی توسط بانک‎های کهگیلویه و بویراحمد اشاره داشت و تصریح کرد: اکثر فعالان اقتصادی استان با مشکل مواجه هستند و باید در این خصوص به بانک‌ها تذکر داده شود.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد: حرکت روبه جلوی استان در ایجاد روابط خارجی

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

معاون امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مسؤولان اقتصادی استان سال جاری با پنج هیأت خارجی مذاکرده کردند.
مجید محنایی در نشست گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی که به دستور کار بررسی مصوبات سفر دولت به استان اختصاص داشت، گفت: سفر رئیس جمهور به استان سفر خوبی بود و من به این سفر امیدوارم چراکه اهرم‌های خوبی پشت این سفر بود.
وی تصریح کرد: بعد از سفر همه وعده‌ها و مصوبات را به صورت کتبی پیگیری کردیم و هم‌اکنون هم در معاونت نظارت معاون اول رییس جمهور کمیته‌ای برای پیگیری مصوبات تشکیل شده است.
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: استاندار استان هم در تهران پیگیری چهار موضوع پیگیری مصوبات سفر،  وضعیت دو پتروشیمی استان، تخصیص آب و احداث پارک علم و فناوری است.
این مسؤول با بیان اینکه به عنوان مجموعه دولت آمادگی داریم که بخش غیر دولتی و اتاق بازرگانی ما را به چالش بکشاند، گفت: مدیران اقتصادی ما باید مصوبات سفر را در تهران پیگیری کنند.
وی بیان کرد: صندوق توسعه از نیازمندی‌های استان است که باید توسط دبیر شورای بانک‌های استان پیگیری و احداث شود.
این مسؤول عنوان کرد: در سفر رئیس جمهور قرار شد صندوق توسعه بخش کشاورزی در شهرهای باشت، گچساران و کهگیلویه ایجاد شود که جهاد کشاورزی باید پیگیر ایجاد این صندو‌ق باشد.
وی افزود: صندوق توسعه بخش کشاورزی قبلا در شهر یاسوج احداث شده پس نباید ایجاد صندوق در سه شهرستان استان موجب ایجاد تنش در استان شود.
محنایی عنوان کرد: در نشست آینده گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مصوبات سفر و عملکرد دستگاه‌ها در پیگیری این مصوبات به صورت ریز توسط مدیران ارائه شود.
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رایزنی‌ها با هیأت‌های تجاری خارجی گفت: در سال جاری مسؤولان اقتصادی استان با هیأت‌های خارجی از اُمسک روسیه، هیات‌های تجاری کشورهای کره، چین و ژاپن و همچنین سفیر بلغارستان در جمهوری اسلامی در خصوص راه‌های تعامل و ارتباط بیشتر گفت‌وگو کردند که این نشان‌دهنده تحرک رو به جلوی کهگیلویه و بویراحمد در روابط خارجی است.
وی در پایان با اشاره به اینکه صادرات محصولات استان به خارج از کشور نیازمند زمان است، افزود: برخی در استان از رایزنی‌های ما با هیأت‌های خارجی انتقاد می‌کنند که از انتقادهای سازنده در جهت پیشرفت کهگیلویه و بویراحمد استقبال می‌کنیم.

مدیرکل اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد: بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد مطالبه‌گر مصوبات سفر هیأت دولت باشند/ اختصاص یارانه ۱۴۰ میلیاردی به بخش تولید

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این نشست گفت: بانک‌های استان مطالبه‌گر مصوبات سفر دولت باشند.
سید حسین سهمگین اظهار کرد: قبل از سفر رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد اطلاعات مربوط به طرح‌های اقتصادی که نیازمند تسهیلات بودند از استان گرفته شد.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سفر هیأت دولت ۵۷ طرح اقتصادی جدای از طرح‌های زیربنایی مشخص و جهت دریافت تسهیلات به بانک مرکزی ارجاع شد و بانک مرکزی هم طرح‌ها را بانک‌های عامل در استان اعلام کرد اما  مدیران بانک‌ها می‌گویند باید مدیران اجرایی این موضوع را پیگیری کنند.
وی تصریح کرد: وقتی که طرح‌ها به وسیله بانک مرکزی به بانک‌های عامل ارسال شده مدیران عامل بانک‌های استانی به عنوان بازوان توسعه استان باید به مرکز مراجعه کنند و این اعتبار را مطالبه کنند و اگر بانکی نمی‌تواند این موضوع را پیگیری کند به استانداری اعلام کند.
این مسؤول بیان کرد: اعتبار اختصاص یافته به ۵۷ طرح اقتصادی استان ۶۴۶ میلیارد تومان و ۹۵۵ میلیون یورو است و اینکه انتظار داشته باشیم استاندار استان به تنهایی پیگیر جذب این اعتبارات باشد کار اشتباهی است بلکه باید دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها در تعامل با بانک مرکزی تخصیص اعتبارات را پیگیری کنند و اگر جایی هم مشکلی بود اعلام کنند تا سیستم اقتصادی استان پیگیری کند.
وی در خصوص تخصیص اعتبار ۱۴۰ میلیاردی به عنوان یارانه بخش‌ تولید گفت: دولت به افرادی که اشتغال جدید ایجاد کنند یارانه می‌دهد و این یارانه هم به کسانی که واجد شرایط هستند پرداخته می‌شود.
مدیرکل امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: اجرا و پرداخت ۱۴۰ میلیارد یارانه تولید زمان‌بر است و طبق آخرین اطلاعاتی که دارم قرار بود دیروز از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این مبلغ به استان تخصیص داده شود.
سهمگین با بیان اینکه نسبت به اجرای مصوبات سفر دولت به استان کهگیلویه و بویراحمد مثبت‌نگر باشیم گفت: اجرای شدن مصوبات سفر دولت به استان سه ماه طول می‌کشد و هنوز برای اجرای شدن مصوبات در استان دیر نشده و تا ۲۴ آبان ماه فرصت داریم که مصوبات مورد نظر دولت اجرایی شود.
وی عنوان کرد: هیچ عذری از بانک‌های استان پذیرفته نیست لذا بانک‌ها تلاش کنند در تعامل با بانک مرکزی مجوزهای لازم را اخذ کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد: اختصاص ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات صنایع دستی به کهگیلویه و بویراحمد

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات صنایع دستی به استان اختصاص داده شد.
محمود باقری در این نشست گفت: در سفر هیأت دولت به استان کلنگ هتل ۴ ستاره در شهر یاسوج به زمین زده شد و عملیات اجرایی این هتل هم آغاز شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بعد از سفر دولت چند طرح بوم‌گردی افتتاح شد و کار در این حوزه هم به شکل مطلوبی در حال پیگیری است.
وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی استان باید پای کار باشد، خواستار تشکیل انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان شد، افزود: صادرکنندگان سایر استان‌های کشور محصولات استان را خریداری و صادر می‌کنند اما بخش خصوصی خود استان کهگیلویه و بویراحمد محصولات صنایع دستی ما را نمی‌خرند.
این مسؤول با بیان اینکه محصولات صنایع دستی از گمرک استان صادر نمی‌شود، گفت: تولید صنایع دستی در استان مطلوب است اما تاکنون محصولات استان ما از گمرک استان صادر نشده است.
باقری اضافه کرد: کهگیلویه و بویراحمد دومین استان کشور بعد از اصفهان است که بیشترین تسهیلات صنایع دستی به مبلغ ۵ میلیارد تومان به این استان اختصاص داده شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در سفر دولت به استان ۵ طرح گردشگری از جمله تله کابین سی‌سخت، مجتمع گردشگری، هتل پاسارگاد و تله کابین یاسوج به بانک معرفی شدند که پرداخت تسهیلات به این واحدها نیازمند یک یا دو ماه زمان است.

رئیس جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد : اعتبارات سفر رئیسجمهور در بخش کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد محقق نشد

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون ریالی از مصوبات سفر هیئت دولت در بخش کشاورزی پرداخت نشده است.
جعفر گوهرگانی با بیان اینکه پس از سفر رئیس‎جمهور به استان، مطالبات مردم نسبت به دولت زیاد شده است اظهار داشت: در حوزه کشاورزی در همه بخش‎ها، روستاها و مناطق استان روزانه شاهد حضور مردم برای پیگیری مصوبات سفر هستیم.
وی افزود: از یک سو به دلیل اینکه  منابع مالی در اختیار بانک‎ها قرار دارد، از ابتدا بسیاری از متقاضیان دریافت تسهیلات بخش کشاورزی را به بانک‎ها معرفی کردیم، و از سوی دیگر بانک‏‎ها نیز گله‎مند شده و استدعا داشتند تا زمانی که گشایشی حاصل شود، این سیل عظیم مردم را معرفی نکنیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خواستار تشکیل کمیته‎ای برای پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور شد و تصریح کرد: پیگیری مسئولان استان روی یک غلطک و روال طبیعی قرار ندارد و اگر مصوبات از طریق وزارت‎خانه‎ها پیگیری نشود، استان ضرر می‎کند.
گوهرگانی با بیان اینکه تاکنون ریالی از مصوبات سفر هیئت دولت در بخش کشاورزی پرداخت نشده، گفت: باید حداقل تزریق این اعتبار در رابطه با تسهیلات بانکی و عمرانی مسلموس باشد، این در حالی است که از سفر رئیس جمهور جز درخواست‏‎های مردم تاکنون چیزی عاید بخش کشاورزی نشده است.
وی با بیان اینکه از ۵۷ طرح مصوب سفر هیئت دولت، ۶ طرح به بخش‎ کشاورزی مربوط می‎شود، ادامه داد: با توجه به وعده رئیس جمهور، اقدامات لازم را شروع کرده‎ایم و تلاش می‎کنیم تا پایان سال ۹۵ این طرح‏‎ها را به بهره‎برداری برسانیم.